Seat Live Store: Αγοράζοντας αυτοκίνητο από το pc σας

Τα εγκαίνια του πρώτου εικονικού εκθεσιακού χώρου της έκανε η Seat

  • -
  • -

Μια διαφορετική εμπειρία στην αγορά αυτοκινήτου προσφέρει η Seat με τη δημιουργία ενός εικονικού εκθεσιακού χώρου, όπου ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί… από το σπίτι του. Έτσι πλέον, μέσω βίντεο κλήσης θα μπορείτε να επικοινωνείτε με έναν ειδικό της εταιρείας, ο οποίος θα σας λύνει κάθε απορία ενώ ταυτόχρονα θα σας καθοδηγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις απαιτήσεις σας.

Το πρώτο Seat Live Store στήθηκε στην Βαρκελώνη και ένα ακόμα υπάρχει στη Γερμανία. Διαθέτουν 12 σταθερές κάμερες και τέσσερις κινητές προκειμένου να παρέχουν πλήρη κάλυψη του χώρου. Επιπλέον, διαθέσιμα στον υπολογιστή σας είναι και όλα τα βίντεο που επεξηγούν τα επιμέρους στοιχεία των αυτοκινήτων και σας επιτρέπουν να έχετε μια πιο σαφή εικόνα για αυτό.

Σύμφωνα με τον Gert-jan Geerse, head of Retail Development & Customer Experience της Seat, «αυτός είναι ένας νέος τρόπος σύνδεσης με τους πελάτες μας που μπορούν να έχουν πρόσβαση στον εικονικό εκθεσιακό μας χώρο μέσα από το tablet, το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους. Το Seat Live Store είναι ένας τρόπος για να κάνει ο δυνητικός πελάτης μία πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο, να προγραμματίσει ένα test drive ή και να ολοκληρώσει την αγορά του, παραπέμποντας τον σε έναν αντιπρόσωπο».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...