BMW M760i xDrive με 600 ίππους

Η ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας φόρεσε το αρχίγραμμα Μ και “εξαπολύει” 600 ίππους στην άσφαλτο

  • -
  • -

Η BMW αποκαλύπτει τη νέα Μ760i xDrive, η οποία θα βρίσκεται στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης. Όπως όλα τα ισχυρά Μ μοντέλα της γερμανικής φίρμας, έτσι και η εν λόγω 7άρα φέρει υψηλών προδιαγραφών αεροδυναμικά βοηθήματα όπως είναι ο δυναμικός εμπρός και πίσω προφυλακτήρας και η διακριτική αεροτομή. Επίσης, η νέα έκδοση εξοπλίζεται με σπορ σύστημα εξαγωγής και πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό του δεν διαφέρει από τις “απλές” εκδόσεις, ωστόσο έχει προστεθεί σπορ τιμόνι και αλουμινένια πεντάλς.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 7 (+video)

Όσον αφορά στο μηχανολογικό κομμάτι, η BMW έχει εφοδιάσει το δυνατό και πολυτελές μοντέλο με τον 6.6 M Performance TwinPower Turbo V12 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και 800 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης xDrive, επιτρέποντας στο μοντέλο να ολοκληρώσει τα 0-100 km/h σε 3,9 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Το κλειδί της νέας BMW Σειράς 7

Για να είναι όλα υπο έλεγχο, οι μηχανικοί της γερμανικής εταιρείας εξόπλισαν την δυνατή έκδοση με αναβαθμισμένη αερανάρτηση, ενώ παρέμεινε το σύστημα τετραδιεύθυνσης για καλύτερη πρόσφυση στις στροφές κατά τη διάρκεια υψηλών ταχυτήτων.

Η νέα Μ760i xDrive θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της μέσα στο 2016, ενώ η τιμή αναμένεται να ανακοινωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...