Ανανέωση για το Subaru XV

Με πιο φρέσκια εμφάνιση, βελτίωση στην ποιότητα και τον εξοπλισμό έρχεται το XV

  • -
  • -

Η ανανεωμένη εκδοχή του Subaru XV θα κάνει επίσημα την πρεμιέρα εμπρός στο κοινό της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου. Οι αλλαγές που έκανε η Subaru στο μικρό της crossover εστιάζονται, όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, στους προφυλακτήρες, την αεροτομή, τις ζάντες αλουμινίου και μια νέα παλέτα χρωμάτων.

Αλλαγές έχουν γίνει και στη ρύθμιση της ανάρτησης, προκειμένου να συνδυάζει καλύτερα την άνεση με την ακρίβεια, ενώ και το τιμόνι έγινε πιο άμεσο. Ποιοτική είναι η αναβάθμιση του εσωτερικού, με χρήση καλύτερο υλικών. Νέο είναι και το σύστημα πολυμέσων, με οθόνη αφής επτά ιντσών, χάρτες πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας. Επιπλέον, μέσω φωνητικών εντολών μπορείτε να ρυθμίσετε και τη λειτουργία του κλιματιστικού.

Η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει να περιλαμβάνει τους γνωστούς 4κύλινδρους βενζίνης και diesel, αλλά με βελτιωμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Αυτοί συνδυάζονται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή ένα αυτόματο τύπου CVT, με επίσης έξι προεπιλεγμένες ταχύτητες.

Επιπλέον, επίσημα, όπως ανακοίνωσε η Subaru, στη Γενεύη θα παρουσιαστεί και η concept εκδοχή του XV, το οποίο ουσιαστικά προαναγγείλει τη νέα γενιά του μικρού crossover που θα περάσει στην παραγωγή δυο χρόνια μετά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...