Παραμένει σκληροτράχηλο το Wrangler

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη γενιά του θρυλικού Wrangler θα διατηρήσει τους άκαμπτους άξονες

  • -
  • -

Είναι σαφές ότι η σύγχρονη τάση θέλει τα τετρακίνητα εκτός δρόμου να γίνονται όλο και λιγότερο σκληροτράχηλα. Εντελώς κόντρα σε αυτό, έγκυρες πληροφορίες από τα πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ αναφέρουν ότι το επόμενο Wrangler, που είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί το 2017, θα εξακολουθήσει να έχει εμπρός και πίσω σύστημα ανάρτησης με άκαμπτο άξονα.

Οι κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες και η αντοχή στις κακουχίες έχουν ταυτιστεί πλέον με το μοντέλο (όπως φαίνεται και στο video), όμως υπάρχει και κάτι ακόμα. Το Wrangler είναι αντικείμενο λατρείας στο χώρο της βελτίωσης των τετρακίνητων, και σε αυτό το κοινό ο ημιάκαμπτος άξονας είναι πολύ αγαπητός. Ο λόγος είναι ότι δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία να τον «πειράξεις» σε σχέση με μια ανεξάρτητη ανάρτηση.

Από την άλλη, το νέο μοντέλο δε θα μείνει απαθές απέναντι στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις, σημαντικά ελαφρύτερο με αλουμινένιο σασί, καθώς και πιο αεροδυναμικό με downsized (μικρότερου κυβισμού, τούρμπο) βενζινοκινητήρες για καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση.

 

Πηγή: Automotive News

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...