F1: Τι είπε ο Vettel για την επέκταση του συμβολαίου με την Ferrari

  • -
  • -

Ραντεβού για το … καλοκαίρι έδωσε ο Sebastian Vettel στο ερώτημα κατά πόσο υπάρχει κάποια καταληκτική ημερομηνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ferrari για το 2018 και μετά.

 

Όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την επέκταση του συμβολαίου του ο Vettel είπε : «Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία. Συνήθως το συμβόλαιο ξεκινά την 1η Ιανουαρίου και τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου. Δεν έχω απάντηση να σας δώσω, είμαστε σε μια πολύ απαιτητική φάση της σαιζόν, περιμένουμε αρκετούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι θα είναι καλύτερες οι συνθήκες για να το σκεφτώ», είπε ο Γερμανός οδηγός της Ferrari.

 

Όλα αυτά την στιγμή που στο προσκήνιο εμφανίστηκε και πάλι το όνομα του Max Verstappen με τον Ted Kravitz να αναφέρει ότι ο πατέρας του νεαρου οδηγού είχε έντονες συζητήσεις με τον σύμβουλο της Red Bull Racing, Helmut Marko, για την κατάσταση της ομάδας. Όλοι περίμεναν ότι η RBR θα είναι αυτή που θα βρίσκεται κοντά στην Mercedes φέτος αλλά αυτό δεν έγινε. O Marko είχε τονίσει ότι η ομάδα μπορεί να σπάσει τα συμβόλαια των οδηγών και όχι οι οδηγοί, αλλά σε άλλο χρόνο ο πρόεδρος της ομάδας Christian Horner είχε πει ότι εάν ο οδηγός δεν θέλει να συνεχίσει, τότε δεν μπορείς να τον κάνεις να οδηγήσει με το ζόρι.

 

Εχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με το μεταγραφικό παζάρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...