Είσαι νέος επαγγελματίας; Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις το νέο σου van

Στα πρώτα σου βήματα, έχεις «εχθρούς» τη γραφειοκρατία και τις επενδύσεις που δεσμεύουν άσκοπα το πολύτιμο κεφάλαιό σου. Ποιος είναι, λοιπόν, ο πιο ευέλικτος και εύκολος τρόπος να αποκτήσεις ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο;

  • -
  • -

Η επιχειρηματική ιδέα, είναι το πρώτο βήμα για τη σύσταση μιας νέας επιχείρησης. Οι σωστές κινήσεις στη συνέχεια, μαζί με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, είναι εκείνα που θα «σφραγίσουν» την επιτυχία. Και το βασικότερο κομμάτι είναι να βρεθούν από νωρίς, θεμελιώνοντας σωστά τη δραστηριότητα του επιχειρηματία. Σε ό,τι αφορά την απόκτηση ενός επαγγελματικού van, θα πρέπει να βρεθεί μια εταιρεία που θα προσφέρει ένα άρτιο όχημα, σε ανταγωνιστική τιμή.

Οι προϋποθέσεις όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς θα πρέπει να χαρίζει αξιοπιστία στον επαγγελματία, γρήγορες λύσεις σε τυχόν προβλήματα και όσο το δυνατόν λιγότερη γραφειοκρατία. Δύσκολος συνδυασμός, όμως απολύτως ρεαλιστικός.

Ο ευέλικτος συνεργάτης στο leasing

Η FlexCar είναι μια εταιρεία που φημίζεται για την παροχή ευέλικτων όρων στη μίσθωση. Για την ακρίβεια, ακριβώς εκεί στήριξε την επιτυχία της, φέρνοντας στην Ελλάδα τη νέα ιδέα χρήσης ενός αυτοκινήτου, δίχως συμβόλαια που επιβαρύνουν ή δεσμεύουν τον πελάτη. Όλα αυτά είναι ακόμη πιο σημαντικά για μια επιχείρηση, η οποία δεν αναζητά μόνο μια συμφέρουσα εταιρεία για να αποκτήσει αυτοκίνητο, αλλά αναζητά έναν αξιόπιστο συνεργάτη, πρόθυμο να βοηθήσει αν υπάρξει πρόβλημα. Ένας νέος επαγγελματίας θα βρει πολύ γρήγορα το ιδανικό van για τον ίδιο, ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τη δραστηριότητά του.

Παράλληλα, δεν θα βρεθεί μέσα σε έναν κύκλο αμέτρητων εγγράφων προκειμένου να αποκτήσει το όχημα. Η διαδικασία στη FlexCar είναι πολύ απλή και εύκολη, αποφεύγοντας κάθε εμπόδιο γραφειοκρατίας. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο νέος επιχειρηματίας έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου να γίνει η έναρξη του επαγγέλματός του, είναι λογικό να αναζητήσει απλότητα και «καθαρές» διαδικασίες. Με τη FlexCar, το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να βρει από την ιστοσελίδα της εταιρείας το van ή το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, θα του ζητηθούν σε ηλεκτρονική μορφή κάποια στοιχεία.

Αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τη FlexCar και εγκριθεί το αίτημα, γίνεται η πληρωμή του πρώτου μισθώματος και αμέσως μετά ο πελάτης παραλαμβάνει το όχημά του! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα οχήματα είναι ετοιμοπαράδοτα και η διαδικασία κρατάει μόνο λίγες ημέρες. Ύστερα, ο νέος επαγγελματίας απολαμβάνει το van ή το αυτοκίνητο, μαζί με την ευέλικτη μίσθωση της FlexCar. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να επιστρέψει όποτε θέλει το όχημα ή να το αλλάξει και να πάρει κάποιο άλλο. Επίσης, δεν είναι αναγκαία η πληρωμή προκαταβολής, διευκολύνοντας σημαντικά τη διαδικασία απόκτησης.

Δείτε εδώ τον στόλο επαγγελματικών van της FlexCar και αποκτήστε το δικό σας, εύκολα και γρήγορα!