Η Rolls-Royce των van, έρχεται από την Κίνα

Η Zeekr, ετοιμάζεται να παρουσιάσει την υπερπολυτελή έκδοση του 009, θέτοντας νέα πρότυπα στους τομείς της άνεσης, της πολυτέλειας και της υψηλής τεχνολογίας.

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά πολυτελή van, περνούν σε μια νέα εποχή. Προφανώς και θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες των επιβατών τους αλλά επί της ουσίας, θα έχουν ως στόχο τους, να προσφέρουν μια εμπειρία στους χρήστες τους, αντίστοιχη με αυτήν που βιώνουν στο σπίτι τους!

Μετακινήσεις... άλλου επιπέδου

Η τελευταία έκδοση του Zeekr 009 που θα παρουσιαστεί στις 19 Απριλίου, θα είναι 4θέσια, με τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα, ώστε κάθε ένας επιβάτης στην καμπίνα του μοντέλου να λαμβάνει την απόλυτη ευχαρίστηση.

Πέραν των πολλών επιλογών ως προς τις ηλεκτρικές ρυθμίσεις τους, τα καθίσματα θα μπορούν να μετατραπούν έως και σε κρεβάτια, με λειτουργίας θέρμανσης, ψύξης, μασάζ κ.α.

Στο εσωτερικό του Zeekr 009, προσφέρει επίσης, ειδικά σχεδιασμένα «συρτάρια» για την αποθήκευση πληθώρας αντικειμένων, πτυσσόμενα τραπεζάκια, δεκάδες ηχεία, κάθε είδους τεχνολογικό gadget άνεσης, ασφάλειας, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας αλλά, και μια τεράστια οθόνη, που παρότι η κινέζικη φίρμα δεν έχει ανακοινώσει τις διαστάσεις της, κρίνοντας απ’ όσα φαίνονται στις φωτογραφίες στο εσωτερικό του μοντέλου, θα ναι προδιαγραφών home theatre...

Πέραν όλων όσων προαναφέραμε, το Zeekr 009, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της φίρμας, δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα ούτε σε επίπεδο ποιότητας και κατασκευής της καμπίνας του από τους ultra luxury κατασκευαστές αυτού του κόσμου.

Δείτε ακόμα: 1/4 ηλεκτρικά είναι made in China στην Ευρώπη

Οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει τις καλύτερες ξύλινες επενδύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά και «δέρματα» κορυφαίας ποιότητας, προκειμένου να μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το ηλεκτρικό van θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου 544 ίππους, αυτονομία μεγαλύτερη των 400 km, σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP, και μια μπαταρία 140 kWh.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...