Video-Δοκιμή Renault Clio E-Tech: Το τέλειο υβριδικό supermini;

Φρέσκια εμφάνιση, κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και προηγμένη υβριδική τεχνολογία με έμφαση στην οικονομία και την απόδοση. Και όλα αυτά με μπόλικες δόσεις οδηγικής απόλαυσης. Γίνεται;

  • -
  • -

Και ποιος δεν ξέρει το Renault Clio. Με 16 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε πάνω από τρεις δεκαετίες, αποτελεί το πιο μοσχοπουλημένο μοντέλο της γαλλικής μάρκας, αλλά και της συνολικής γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας γενικότερα. Αυτό από μόνο του φτάνει ώστε να είναι ένα από τα εναπομείναντα supermini σήμερα, με την αγορά να κατακλύζεται καθημερινά από νέα SUV και crossover.

1

Φρέσκο και μοντέρνο

Τιμώντας λοιπόν το «χρυσό της αυγό», η Renault προχώρησε σε μια σημαντική ανανέωση η οποία περιλαμβάνει φρέσκια εμφάνιση, μοντέρνες τεχνολογίες και πλούσια γκάμα κινητήρων. Διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης, diesel, LPG, αλλά και ως πλήρως υβριδικό στην περίπτωση του αυτοκινήτου που δοκιμάζουμε εδώ, το Clio έχει μία επιλογή για όλα τα γούστα.

Δείτε ακόμη: Τα 2 diesel supermini που απέμειναν στην Ελλάδα - Ποια είναι και πόσο κοστίζουν

2

Στη video-δοκιμή μας είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την κορυφαία και από πλευράς ισχύος υβριδική έκδοση E-Tech, στην επίσης κορυφαία και πρωτοεμφανιζόμενη έκδοση Esprit Alpine. Στην εν λόγω έκδοση το Clio προσφέρει έναν συνδυασμό εμφάνισης και εξοπλισμού που το κάνει ακαταμάχητο, ενώ όσο πιο πολύ το οδηγείς, τόσο πιο πολύ πείθεσαι για το πόσο επίκαιρο είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο σήμερα. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε την video-δοκιμή στη κορυφή του άρθρου και θα καταλάβετε.