Video Δοκιμή: Hyundai i20 T-GDi 100 ps

Η 3η γενιά του Hyundai i20 είναι αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς και φλερτάρει με την κορυφή της κατηγορίας

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Hyundai i20 T-GDi 100 ps

Το Hyundai i20 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας, όντας μία από τις πλέον επιτυχημένες δημιουργίες της. Σήμερα, η 3η γενιά του σούπερμινι της Hyundai έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς και έχει σχεδιαστεί στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία Sensuous Sportines, εκφράζει την αρμονία ανάμεσα σε τέσσερα θεμελιώδη στοιχεία που διακρίνουν τη νεότερη γενιά του i20. Την αναλογία, την αρχιτεκτονική, το στιλ και την τεχνολογία, που γίνονται ευδιάκριτα μέσα από τη σχεδίαση του, τα αναβαθμισμένα μηχανικά μέρη, τις σύγχρονες τεχνολογίες και το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού σε επίπεδο άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας.

Στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ δοκιμάζουμε για πρώτη φορά το νέο Hyundai i20 και διαπιστώνουμε από πρώτο χέρι τη σημαντική αναβάθμιση που διακρίνει την 3η και νεότερη γενιά του.   

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 17.890 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑαπό 17.390 €
Euro NCAP