Πρώτη Live Video δοκιμή του Renault Kadjar στην Ελλάδα

Το Renault Kadjar έφθασε στην Ελλάδα και εμείς «αρπάζουμε» το πρώτο αυτοκίνητο για να κάνουμε την βίντεο δοκιμή του την οποία παρουσιάσαμε και σε live μετάδοση

  • -
  • -

Το GOCAR για μια ακόμα φορά ανοίγει νέους ψηφιακούς δρόμους πραγματοποιώντας για πρώτη φορά στη χώρα μας τη Live Video δοκιμή του Renault Kadjar. Παρακολούθησε λοιπόν ολόκληρη την πρώτη βίντεο δοκιμή του Kadjar που πραγματοποιήσαμε live από την εκδήλωση που έκανε η Renault για τη δημοσιογραφική παρουσίαση του crossover της.

Ένα μοντέλο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού οικογενειάρχη, αλλά και το ανήσυχου νέου που δεν θέλει να περιορίζεται από τα στενά όρια του δρόμου… με άσφαλτο. Με 200 mm καθαρό ύψος από το έδαφος το Renault Kadjar μπορεί να κινηθεί με αξιώσεις και εκτός δρόμου, ενώ για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν και εκδόσεις με τετρακίνηση που διευρύνουν ακόμα περισσότερο το πεδίο δράσης του.

Το νέο Renault Kadjar συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης, με την ποιότητα την άνεση και τους χώρους. Για την κίνησή του φροντίζουν εξελιγμένα μοτέρ βενζίνης και diesel, που δίνουν έμφαση στην οικονομία καυσίμου, χωρίς να αγνοούν τις επιδόσεις. Η τιμή της δημοφιλέστερης έκδοσης σε επίπεδο κινητήρα με τον 1.5 dCi των 110 ίππων ξεκινά από τις 22.340 ευρώ και από 20.850 ευρώ το βασικό βενζινοκίνητο μοντέλο, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν και οι τιμές για τους υπόλοιπους κινητήρες της γκάμας του μοντέλου.

Διαβάστε εδώ την πρώτη οδήγηση του νέου Renault Kadjar.

ΕΤΟΣ2016
ΤΙΜΗαπό 19.490 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP