Δοκιμή Plug-in: Citroen C5 Aircross ή Ford Kuga;

Αντίστοιχη τεχνολογία, ίδιες τιμές ισχύος και παραπλήσια τιμή! Ποιο εκ των Citroen C5 Aircross και Ford Kuga προτιμάτε;

  • -
  • -

Τον τελευταίο χρόνο τα μοντέλα που κάνουν χρήση plug-in τεχνολογίας πληθαίνουν, με τις εταιρείες να προσφέρουν κατασκευές αυτού του είδους σε κάθε κατηγορία. Στις περισσότερες αγορές τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι ακόμα πρακτικά, κάτι για το οποίο ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό οι σχετικές υποδομές που σήμερα δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν. Η plug-in τεχνολογία καταφέρνει και συνδυάζει πετυχημένα τα… καλύτερα στοιχεία από δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους. Την χιλιομετρική ελευθερία που προσφέρει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης και τις αρετές ενός ηλεκτροκινητήρα για σημαντικό αριθμό χιλιομέτρων.

Η νεότερη παρουσία στην κατηγορία των plug-in μοντέλων είναι το νέο Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid. Η συνδυαστική λειτουργία των δύο κινητήριων συνόλων προσφέρει στο premium γαλλικό SUV ισχύ 225 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 55 χιλιομέτρων.

Απέναντι του, βρίσκει το Ford Kuga, του οποίου η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει και έκδοση PHEV. Κάνοντας χρήση διαφορετικής τεχνολογίας, αφού διαθέτει κινητήρα κύκλου Άτκινσον, προσφέρει ακριβώς ίδια τιμή ισχύος, την ώρα που η ηλεκτρική του αυτονομία αγγίζει τα 56 χιλιόμετρα.

Εμείς, έχουμε δοκιμάσει και τις δύο plug-in προτάσεις των Citroen και Ford. Εσείς, ποια προτιμάτε; Διαβάστε τις δοκιμές και έπειτα ψηφίστε στο poll που ακολουθεί το μοντέλο της προτίμησης σας.

Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid


Ford Kuga PHEV



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...