ΟΔΗΓΟΥΜΕ 3 νέα supermini που έρχονται σύντομα

Εσύ ποιο από τα τρία θα αγόραζες;

  • -
  • -

Από αρχές Απριλίου μέχρι και τον Σεπτέμβριο αναμένονται στην ελληνική αγορά τρία σημαντικά supermini. Ο λόγος για τα ολοκαίνουρια Nissan Micra και Suzuki Swift και το ανανεωμένο Kia Rio facelift. Το GOCAR τα έχει οδηγήσει και τα τρία στο εξωτερικό. Αφού διαβάσεις τα άρθρα Πρώτης Οδήγησης πατώντας στις εικόνες που ακολουθούν, απάντησε στο poll που ακολουθεί, ποιο από τα τρία μοντέλα θα αγόραζες.

Kia Rio

Σε μια κατηγορία όπου οι παίκτες είναι ισχυροί, η Kia δείχνει διαβασμένη και επενδύει στην ουσία προσφέροντας χώρους, άνεση, πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, πλούσια γκάμα κινητήρων και καλή τιμή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, το Rio μπορεί να αποτελέσει τη βασική επιλογή μιας οικογένειας, χωρίς μάλιστα να απαιτεί ιδιαίτερες παραχωρήσεις. Στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Nissan Micra

Με δυναμισμό σε εικόνα και συμπεριφορά, σύγχρονους κινητήρες και επίκαιρες  τεχνολογίες, καθώς και πλούσιο εξοπλισμό να γαρνίρει την ποιοτική και ευρύχωρη καμπίνα, το νέο Micra έχει λόγους να πάρει την θέση που του αξίζει σε μια κατηγορία που παραδοσιακά έδινε δυναμικό παρών. Διαθέσιμο ήδη προς παραγγελία, με τιμή από 12.090 €. Στην Ελλάδα τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται τον Μάιο.

Suzuki Swift

Όμορφο, ευκολοδήγητο στην καθημερινότητα, απολαυστικό στην οδήγηση, με υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, επαρκείς χώρους και λογική τιμή από 11.990 ευρώ, το νέο Suzuki Swift έχει τα φόντα και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απαιτητική κατηγορία των supermini. Στην Ελλάδα πριν τα μέσα Απριλίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...