The F1 Insider: Τι περιμένουμε από την Αυστραλία

  • -
  • -

Επιτέλους ήρθε η ώρα για δράση. Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν εδώ και αρκετές μέρες και οι ομάδες βρίσκονται στην πίστα του Albert Park στην Μελβούρνη, έτοιμες για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

 

Πώς προσεγγίζουν τον αγώνα; Με πολύ προσοχή, χωρίς φανφάρες γιατί ήρθε ο καιρός να … κατεβάσουν τα παντελόνια, όπως είπε ο Vettel. Το τι έγινε στα 3 σετ δοκιμών τον Φεβρουάριο και Μάρτιο δεν παίζει ρόλο. Αυτό που μετράει πλέον είναι οι βαθμοί.

 

Κανένας δεν θέλει να χρίσει τον εαυτό του φαβορί γιατί το άγνωστο φοβίζει. Μπορεί να έχουν πάρει μια ιδέα από τα νέα ελαστικά της Pirelli, αλλά οι θερμοκρασίες που δοκίμασαν τους προηγούμενους μήνες δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί για το τι θα συναντήσουν. Ο καιρός αναμένεται βροχερός το Σαββατοκύριακο στην Μελβούρνη, κάτι που προσθέτει έναν ακόμα άγνωστο παράγοντα.

 

Το νέο που «έσκασε» σήμερα ήταν το ότι η Vodafone αποχωρεί από την ομάδα της McLaren στο τέλος της σαιζόν με την ομάδα να ανακοινώνει νέο χορηγό στις 2 Δεκεμβρίου. Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη. Ο Sergio Perez υποστηρίζεται από την Telmex, τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Ν. Αμερική. Στην παρούσα φάση λοιπόν έχουμε έναν οδηγό που υποστηρίζεται από ένα τηλεπικοινωνιακό κολλοσό να τρέχει  σε μια ομάδα που χορηγείται από άλλον. Οι φήμες περί αποχώρησης της Vodafone από την McLaren είχαν οργιάσει πέρσι και όλοι περίμεναν ότι θα γινόταν τον Δεκέμβριο του 2012. Όμως η ρήτρα που είχε υπογραφεί για διακοπή της συνεργασίας επιβάρυνε την εταιρία τηλεπικοινωνιών και το κόστος ήταν πολύ μεγάλο.

 

Στις παραδόσεις ο Sebastian Vettel κράτησε την δική του, ονομάζοντας το μονοθέσιο “Hungry Heidi” έχοντας ονομάσει τα παλαιότερα 'Abbey', 'Kate', 'Kate's Dirty Sister', 'Luscious Liz', 'Randy Mandy' και 'Kinky Kylie'.

 

Στο τέλος έφτασε και το σήριαλ με την τηλεοπτική μετάδοση σε ελεύθερο δίκτυο. Όπως θα έχετε διαβάσει η ΕΡΤ έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για 2 χρόνια με τους τρεις πρώτους αγώνες να μεταδίδονται τα μεσημέρια της Κυριακής σε μαγνητοσκόπηση, ενώ αυτό που θα χαρούμε όλοι είναι η μετάδοση σε High Definition σήμα. Ζωντανή μετάδοση έχει η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ σε ελεύθερα δοκιμαστικά, στα προκριματικά αλλά και όλους τους αγώνες.

 

Οι ώρες μετάδοσης στην τηλεόραση του ΟΤΕ TV έχουν ως εξής

 

Παρ 15 Μαρτίου 03:20 - 05:00 Ελεύθερα δοκιμαστικά 1

Παρ 15 Μαρτίου 07:20 - 09:00 Ελεύθερα δοκιμαστικά 2

 

Σαβ 16 Μαρτίου 04:50 - 06:00 Ελεύθερα δοκιμαστικά 3

Σαβ 16 Μαρτίου 07:50 - 09:15 Προκριματικά.

 

Κυρ 17 Μαρτίου 07:45 - 10:00 Αγώνας.

 

Ενώ στην ΕΡΤ η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...