Raikkonen: Πιο δυνατοί το 2013

Βρήκε την ομάδα του …

  • -
  • -

Σίγουρα το comeback του Kimi Raikkonen ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Φιλανδός οδηγός ανέβηκε ουκ ολίγες φορές στο βάθρο φέτος και πήρε την νίκη στον αγώνα του Abu Dhabi.

 

«Πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο τώρα από ότι ήταν στην αρχή της χρονιάς, και θα είναι και πιο εύκολο του χρόνου. Πήραμε πολλούς βαθμούς και ξέρουμε ότι εάν είχαμε ξεκινήσει την σαιζόν πιο καλά, πιθανώς να ήμασταν στην μάχη του πρωταθλήματος. Ξέρω την ομάδα, ξέρω την δουλειά, οπότε θα είναι ένα πιο εύκολο ξεκίνημα», σχολίασε ο Raikkonen.

 

Εύσημα έδωσε ο Kimi Raikkonen και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα : «Νομίζω ότι είναι όλο το πράγμα μαζί. Είναι πάντα πολλοί οι εμπλεκόμενοι. Είναι το ομαδικό πνεύμα και όλοι προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο, να κάνουν το καλύτερο και πιστεύω ότι είναι μια καλή ατμόσφαιρα, κάτι που βοηθάει.  Πάντα έλεγα ότι αυτή η ομάδα είναι διαφορετική από τις άλλες που έχω αγωνιστεί. Όλα είναι γύρω από το racing και λιγότερο με την πολιτική, και είναι ένα καλό μέρος να βρίσκεσαι».

 

Είχε κάποιο άγχος για το εάν θα τα κατάφερνε στην επιστροφή του; «Ίσως το μεγαλύτερο ερωτηματικό ήταν εάν θα μπορούσα να πιέσω στο όριο όπως παλιά, με μια νέα ομάδα, νέα ελαστικά, από την στιγμή που τα πράγματα είχαν αλλάξει. Από το πρώτο τεστ ένιωσα άνετος με αυτά, ποτέ δεν είχα αγχωθεί για το αγωνιστικό μέρος», είπε ο Φιλανδός.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...