Οδηγός της Sauber ο Hulkenberg;

Επιτυχία της Sauber

  • -
  • -

Το Γερμανικό πρακτορείο DPA αναφέρει ότι αμέσως μετά από τον αγώνα της Κορέας ο Nico Hulkenberg υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Sauber. H Force India ναι μεν πήρε την οψιόν των δυο οδηγών της, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τους όρους που είχε για την απόδοση της ομάδας, και έτσι ο Hulkenberg τουλάχιστον ήταν ελεύθερος.

 

Οι πληροφορίες που είχαμε έδειχναν ότι το αγκάθι στην συνεργασία με την Sauber ήταν η διάρκεια του συμβολαίου με την ομάδα να θέλει μια διετή συνεργασία, ενώ ο Hulkenberg να επιθυμεί μονοετές συμβόλαιο. Όμως με την αποχώρηση του Perez και την επικείμενη αποχώρηση του Kobayashi η ομάδα ήθελε ένα δυνατό οδηγό και ο Hulkenberg ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ αυτό. Άλλωστε με τις εμφανίσεις του ο Hulk έδειξε ότι αξίζει κάτι περισσότερο από την Force India. Το ενδιαφέρον της Ferrari ήταν έντονο αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις του Massa έδειξαν ότι θα έμενε στην ομάδα. Εάν λάβουμε υπόψη ότι η ανανέωση του Massa θα είναι για ένα χρόνο και ότι ο Hulkenberg επιζητούσε μονοετή συνεργασία με την Sauber, μπορούμε να πούμε ότι έχει μπει για καλά στο ραντάρ της Ferrari. Ο μάνατζερ του Hulkenberg Timo Gans τόνισε ότι δεν μπορεί να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει την είδηση και ότι οι ομάδες κάνουν τις ανακοινώσεις.

 

Έχοντας δεδομένο ότι η μετακίνηση αυτή έχει κλειστεί τότε θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι δίπλα του. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο οδηγός της Telmex Racing Esteban Gutierrez, ο οποίος μετά από την θητεία του στο GP2 κοιτάζει την μεταπήδηση στην F1. Άλλωστε η Telmex Racing είπε ότι θα συνεχίσει την εμπλοκή της στην Sauber, οπότε μια τέτοια κίνηση θα είναι λογική εξέλιξη.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...