Alonso και Vettel μαζί στην Ferrari; Όχι!

Αυτό είπε ο Montezemolo

  • -
  • -

Το πρωί βγήκε στο BBC ένα άρθρο το οποίο ανέφερε ότι ο το πλάνο της Ferrari είναι να κρατήσει τον Massa για άλλη μια χρονιά με τον Vettel να πηγαίνει στο Maranello το 2014. Η αντίδραση της Ferrari ήταν άμεση μέσω twitter λέγοντας ότι «Στην αρχή είχαμε τους Βραζιλιάνους να ξέρουν τα πάντα για την Ferrari, τώρα έχουμε και τους Βρετανούς!».

 

Όμως το πρωί ο Πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, μίλησε στο Radio1 και είπε : «Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω δυο κοκόρια στο ίδιο κοτέτσι. Δεν μου αρέσει αυτό και δημιουργεί ανισορροπία στην ομάδα». Όμως μίλησε και για τον Massa : «Χωρίς αμφιβολία, στο μέσο της σαιζόν ήταν αδιανόητο να επιβεβαιώσουμε τον Massa (ότι θα έμενε). Τώρα όμως ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, αύριο θα μιλήσουμε και τότε θα πάρουμε την απόφαση.  Ο Massa τα πήγε πολύ καλά στην Monza και στην Ιαπωνία. Είναι μια αναγέννηση του Massa. Του ζήτησα να έρθει στο Maranello αύριο και θα συζητήσουμε επι μακρόν. Πιστεύω ότι πάντα έδινε πολλά στην Ferrari και έχει χτίσει ένα καλό ομαδικό πνεύμα με τον Alonso. Ποντάρω πάνω του για να πάρει πόντους από τους ανταγωνιστές μας»

 

Την ίδια στιγμή ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing είπε ότι ο Vettel δεν το κουνάει από την ομάδα του και το 2014 θα είναι εκεί. Πάντως πριν από καιρό το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη της Red Bull Racing, ο Helmut Marko, είπε ότι για ο Vettel θα μπορεί να φύγει εάν δεν πληρούνται όροι βασισμένοι στην απόδοση της ομάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...