Τι παιχνίδι παίζει ο Maldonado;

… και οι εκλογές στην Βενεζουέλα

  • -
  • -

Παρόλο που ο Pastor Maldonado θα έπρεπε να είναι χαλαρός για το μέλλον του, ειδικά από την στιγμή που ο Hugo Chavez κέρδισε τις εκλογές στην Βενεζουέλα, ο ίδιος τονίζει ότι κοιτάζει για κάτι πιο ανταγωνιστικό το 2013.

 

Ο Maldonado πήρε την παρθενική του νίκη στην F1 στον αγώνα της Ισπανίας, ενώ η εταιρία πετρελαιοειδών της Βενεζουέλας PDVSA φέρεται να φέρνει χορηγία 55εκ δολ στην ομάδα της Williams. Που χωράει η πολιτική όμως στην όλη περίπτωση; O Chavez κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί την PDVSA για προσωπική προβολή και για τον λόγο αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που στο Κοινοβούλιο της χώρας υπήρχαν εντάσεις.

 

«Προς το παρόν υπάρχει η πιθανότητα να πάω σε άλλη ομάδα, αλλά σκεφτόμαστε να μείνουμε. Είναι όμως νωρίς. Η ομάδα συνήθως επιβεβαιώνει τους οδηγούς της στο τέλος της χρονιάς, αλλά εμείς κουβεντιάζουμε», είπε ο Maldonado.

 

Ποιες μπορεί να είναι οι εναλλακτικές του; Σε ποια άλλη ομάδα μπορεί να πάει η οποία να είναι πιο ανταγωνιστική; Η μόνη πιθανότητα θα μπορούσε να είναι η Sauber ώστε να μπει στην παρακολούθηση και της Ferrari. Ο μάνατζέρ του Nicolas Todt, είναι μάνατζερ του Felipe Massa (ο οποίος είναι οδηγός της Ferrari) και του Jules Bianchi (ο οποίος είναι στην Ακαδημία της Ferrari και οδηγός στις Παρασκευές στην Force India).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...