F1: Costa και Willis στην Mercedes GP

Η Mercedes GP παίρνει δυο σημαντικά στελέχη

  • -
  • -

Το ότι ο Aldo Costa θα πήγαινε στην Mercedes GP το είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό. Πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση. Μαζί με τον Costa στην ομάδα πηγαίνει και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της HRT, Geoff Willis.

 

Ο Aldo Costa ήταν αυτός που πλήρωσε τις άσχημες εμφανίσεις της Ferrari στην αρχή της περιόδου. «Έχοντας δουλέψει με τον Aldo στενά για πολλά χρόνια, ξέρω ότι θα φέρει αφοσίωση και εμπειρία πρωταθλητή στην ομάδα όταν θα έρθει τον Δεκέμβριο. Το χτίσιμο μιας ομάδας που θα κερδίζει είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς και δουλεύουμε για την ανταγωνιστικότητα και τα στάνταρτ που φιλοδοξούμε να έχουμε σαν εργοστασιακή ομάδα της Mercedes Benz. Με μια δυνατή τεχνική ομάδα η οποία είναι υπο την καθοδήγηση του Bob Bell, πηγαίνουμε προς την καλύτερη δυνατή θέση για να επιτύχουμε τους στόχους μας», είπε ο Ross Brawn.

 

Ο Costa ήταν chief designer από το 1988 μέχρι το 1995 και από το 1996 ήταν στην Ferrari σαν επικεφαλής του design office. Το 2008 ανέβηκε στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή. O Geoff Willis ήταν στην ομάδα της Williams από το 1991 μέχρι το 2001 και μετά ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της BAR, Red Bull και της HRT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...