F1: Δεν είχε πρόβλημα το μονοθέσιο του Webber

  • -
  • -

Ένα από τα ερωτήματα που είχαν να απαντήσουν οι άνθρωποι της Red Bull Racing μετά από τον αγώνα της Αυστραλίας, πέρα από το θέμα του KERS, ήταν το γιατί ο Webber ήταν αρκετά πιο πίσω από τον Sebastian Vettel.

 

Μετά από τον αγώνα ο Αυστραλός οδηγός είπε ότι θα εξέταζαν το μονοθέσιό του στο εργοστάσιο της ομάδας στο Milton Keynes για να δουν εάν είχε σπάσει κάτι. Ο Christian Horner είπε ότι υπήρχε ένα θέμα με την πίσω ανάρτηση, αλλά δεν ήταν η εξήγηση για το ότι ο Webber ήταν τόσο αργός.

 

Ο Horner σχολίασε : «Πιστεύω ότι ήταν ένας συνδυασμός στοιχείων. Ο Sebastian ήταν σε μια απίστευτη φόρμα. Μπορεί να υπήρχε μια κατεύθυνση στην οποία να κινήθηκε ο Mark η οποία ήταν λίγο διαφορετική από αυτή του Sebastian, αλλά μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές. Και μετά βρήκαμε το θέμα με το πίσω αμορτισέρ. Μπορεί να προσπαθείς να συνδυάσεις ένα πάζλ, αλλά δεν υπάρχει ένα καθαρό σημείο για να πεις : εδώ υπάρχει διαφορά στην απόδοση».

 

Συνέχισε δε λέγοντας ότι η Μελβούρνη δεν ήταν ποτέ η καλύτερη πίστα για τον Webber και ότι τον περιμένει πιο ανταγωνιστικό το τριήμερο αυτό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...