EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Όλες οι προσβάσεις θεατών

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του 70ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο θα σηματοδοτήσει τον 10ο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος του WRC!

  • -
  • -

Αγωνία τέλος για τους φίλους του WRC. Από τις 7 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και του WRCχτυπάει στην Ελλάδα. Οι «θεοί» των αγώνων Ράλλυ και οι αγωνιστικές κατασκευές τους θα δώσουν μία παράσταση στα ελληνικά χώματα, την οποία κανείς δεν πρέπει να χάσει. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις γιορτάζει πλέον 70 χρόνια ζωής, όντας αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα έχει ετοιμάσει ίσως την καλύτερη εκδοχή των τελευταίων ετών, περιλαμβάνοντας κλασσικές ειδικές διαδρομές, με… ολίγη γαρνιτούρα από στοιχεία μαραθωνίου, περιπέτειας και φυσικά αντοχής.

Ξεκινώντας από την Ακρόπολη και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Πλατεία Νερού, τα πληρώματα θα ξεκινήσουν τον μαραθώνιο και τη μάχη με το χρονόμετρο από το Λουτράκι, για να καταλήξουν στη Λαμία. Ειδικές διαδρομές όπως το Λουτράκι, η Ελάτεια, η Παύλιανη, οι Καρρούτες, το Ελευθεροχώρι και ο Ταρζάν συνθέτουν ένα μοναδικό κοκτέιλ που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θεατές στο βουνό.

Επειδή η παρακολούθηση ενός αγώνα είναι ιδιαίτερη και απαιτεί ξεχωριστή προετοιμασία και γνώση από το θεατή, στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις προσβάσεις για τις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Κάθε ημέρα ξεχωριστά, με τη δυνατότητα πλοήγησης μέσω Google Maps. Έτσι ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα. Και πάντα με ασφάλεια! Όλοι όσοι βρεθούν στο βουνό θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των κριτών και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των οδηγών μακριά από το δρόμο και σε προκαθορισμένα σημεία. Βλέπετε, η ασφάλεια του αγώνα είναι κάτι που αφορά όλους. Από την οργάνωση, μέχρι και τον τελευταίο θεατή που θα βρεθεί στις ειδικές διαδρομές. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο αυστηρή είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε θέματα κανονισμών και με πόσο μεγάλη ευκολία μπορεί να ακυρώσει μία ειδική διαδρομή. Καλό και ασφαλή αγώνα σε όλους!

Εσείς ποιες ειδικές θα πάτε να παρακολουθήσετε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...