Επίσημο: Αυτή είναι η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Μετά τις εντυπωσιακές υπερειδικές στο Σύνταγμα και το ΟΑΚΑ το 2021 και το 2022, η διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις ανακοίνωσε την τοποθεσία της φετινής.

  • -
  • -

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις το 2021 συνδυάστηκε με τη διοργάνωση υπερειδικής στο Σύνταγμα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του κοινού από όλον τον κόσμο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, με την υπερειδική του 2022 να γίνεται στο ΟΑΚΑ, το οποίο γέμισε με σχεδόν 70.000 κόσμο, αφήνοντας άναυδους οδηγούς, συνοδηγούς και ομάδες, καθώς βρέθηκαν σε μία ατμόσφαιρα που δεν έχουν συνηθίσει.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b173738edfd67cc82b1114bb97a4ddcf.jpg

Με τις δύο παραπάνω διοργανώσεις οι προσδοκίες ήταν αυξημένες, καθώς ο πήχης είχε μπει πάρα πολύ ψηλά. Έτσι, φέτος η διοργάνωση του εθνικού μας αγώνα είχε το δύσκολο έργο να βρει ένα μέρος που θα σταθεί αντάξιο των προηγούμενων δύο.

Πού θα γίνει η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Το μέρος που επιλέχθηκε για να γίνει η υπερειδική του 2023 είναι η Πλατεία Νερού στο Φάληρο, δίνοντας ένα διαφορετικό ύφος σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός, καθώς η αγωνιστική δράση θα συνδυαστεί με ένα απόλυτα ελληνικό τοπίο, τη θάλασσα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b1b5a1078a974ccd59fcc2acf03e5e05.jpg

Δείτε ακόμαΠόσο κόστισε το Rally Acropolis 2022; Ο πλήρης απολογισμός του αγώνα

Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι γνωστό για τις σκληροτράχηλες διαδρομές στα ελληνικά βουνά, οπότε η παρουσία του WRC σε θαλασσινό σκηνικό θα είναι μία σημαντική απόκλιση από τα συνηθισμένα.

Οι εικόνες που θα δημιουργηθούν αναμένεται να είναι φαντασμαγορικές, με τα αγωνιστικά «θηρία» του WRC να πηγαίνουν τέρμα γκάζι δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε live την παρουσίαση του αγώνα:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...