On Sale Rally Team: Επαγγελματικού επιπέδου! [video]

Mε την εμπλοκή της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους Ελληνικούς αγώνες, η On Sale Rally Team έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη…

  • -
  • -

Η On Sale Rally Team συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, το 2021. Σε μία περίοδο που οι Ελληνικοί Αγώνες αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα, η On Sale επένδυσε στο χώρο δημιουργώντας μία αγωνιστική ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Αυτό ήταν εμφανές από την εικόνα της ομάδας στα σέρβις παρκ, την επικοινωνία της προσπάθειας και τη γενικότερη παρουσία της στο χώρο των αγώνων. Ο ιδρυτής και επικεφαλής της On Sale Rally Team, Νίκος Κωνσταντόπουλος, έβαλε τον πήχη ψηλά και ο Γιώργος Κεχαγιάς ήταν και παραμένει ο οδηγός που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τους στόχους της ομάδας.

Η φετινή χρονιά βρίσκεται σε εξέλιξη, με την μεγαλύτερη πρόκληση να βρίσκεται προ των πυλών. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο και είναι προγραμματισμένο για τις 7-10 Σεπτεμβρίου. Πριν τον εθνικό μας αγώνα, η On Sale Rally Team πραγματοποίησε μία συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πλήρωμα, αλλά και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την προσπάθεια. Για την αγωνιστική ομάδα της On Sale, το 2023 αποτελεί μία χρονιά εξέλιξης, βελτίωσης και εξοικείωσης του Γιώργου Κεχαγιά με το αυτοκίνητο. Επιπλέον, από φέτος ο Πρωταθλητής Χώματος το 2019 έχει στο πλευρό του τον έμπειρο Χρήστο Κουζιώνη, και μέσα στη χρονιά χτίζουν την απαραίτητη χημεία και επικοινωνία στο αυτοκίνητο, στοιχείο που αποτελεί απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας. Μάλιστα, στην προσπάθεια βελτίωσης των επιδόσεων του πληρώματος, στη χώρα μας βρέθηκε ο δύο φορές Πρωταθλητής Ιταλίας, Andre Crugnola, αλλά και ο γνωστός μας από την παρουσία του σε αγώνες του WRC, Simone Campedelli! Στοιχείο που αποδεικνύει στην πράξη το κορυφαίο επίπεδο της ομάδας.

Δείτε ακόμη: Στο δεξί μπάκετ του Γιώργου Κεχαγιά! [video]

O επικεφαλής της On Sale Rally Team, Νίκος Κωνσταντόπουλος, δεν έκρυψε πως στόχος είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας, ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες του εξωτερικού. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η On Sale Rally Team έχει ήδη παραγγείλει τη νεότερη γενιά του Skoda Fabia RS προδιαγραφών Rally2! Όμως, η ζήτηση και η αδυναμία του τσέχικου εργοστασίου να παρέχει άμεσα αυτοκίνητα στις ομάδες, έχει σαν αποτέλεσμα η On Sale Rally Team να βρίσκεται σε λίστα αναμονής. Κάτι που σημαίνει ότι στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Γιώργος Κεχαγιάς και ο Χρήστος Κουζιώνης θα λάβουν μέρος με το Skoda Fabia Rally2 evo, που τους είδαμε και στους φετινούς αγώνες.

Ο Γιώργος Κεχαγιάς από την πλευρά του, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη βελτίωση των επιδόσεων του. Οι ημέρες δοκιμών με τους πολύπειρους συναθλητές του αποδεικνύεται ευεργετική, επιτρέποντας στον Έλληνα οδηγό να βελτιώσει την τεχνική του, αλλά και την εμπειρία του όσον αφορά το στήσιμο του αυτοκινήτου. Στοιχεία, που μαζί με τον Χρήστο Κουζιώνη στοχεύουν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Επιπλέον, αξίζει να προσθέσουμε ότι στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και στην ιδανική προετοιμασία του αυτοκινήτου, συμβάλλει η πολύπειρη ομάδα μηχανικών με επικεφαλής των Χρήστο Αμβράζη και αρχιμηχανικό τον Αλέκο Καρρά.

Σε κάθε περίπτωση, συμμετοχές και προσπάθειες όπως της On Sale Rally Team αναβαθμίζουν το επίπεδο και την εικόνα των Ελληνικών Αγώνων. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα οι αγώνες Ράλλυ στη χώρα μας όλο και περισσότερες ποιοτικές συμμετοχές με σύγχρονες κατασκευές ακολουθούν το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στοιχείο που έχει σαν αποτέλεσμα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και του κοινού, προσελκύοντας όλο και περισσότερο κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Δεν είναι υπερβολή, πως σήμερα οι θεατές έχουν μεγάλο κίνητρο να ταξιδέψουν, να ακολουθήσουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τους ελληνικούς αγώνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...