Οδηγοί αγώνων έπαιξαν μπουνιές μπροστά σε χιλιάδες θεατές [video]

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ταχύτητας οι τσαμπουκάδες είναι κάτι σύνηθες. Στον αγώνα της Κυριακής, οι θεατές απήλαυσαν μια ακόμη μάχη με γροθιές.

  • -
  • -

Στους αμερικανικούς αγώνες ταχύτητας, οι οδηγοί αρέσκονται στο να κονταροχτυπιούνται τόσο ρόδα με ρόδα, όσο και με τα χέρια. Ειδικά, στο NASCAR, η επίλυση των διαφορών με τις γροθιές δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο.

Στον χθεσινό αγώνα της Κυριακής, στο πλαίσιο του NASCAR Cup Series, στο Kansas Speedway, οι Ross Chastain και Noah Gragson είχαν μια αψιμαχία που κατέληξε σε αγώνα μποξ. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Gragson ζήτησε τον λόγο από τον Chastain για το περιστατικό στον 42ο γύρο και την επαφή των αυτοκινήτων που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει στην 29η θέση.

Απάντησε με δεξί κροσέ

Στο pit road και αφού έληξε ο αγώνας, οι δύο τους τα έλεγαν σε έντονο ύφος και η κατάσταση έδειχνε να είναι διαχειρίσιμη. Μόλις όμως, ο Gragson έπιασε από τη φόρμα τον Chastain, αυτός απάντησε με ένα δυνατό δεξί κροσέ το οποίο βρήκε στο πρόσωπο τον συναθλητή του, ο οποίος επέστρεψε τη γροθιά άμεσα.

Δείτε ακόμη: Στη φυλακή οι θεατές του WRC Κροατίας που έκαναν «μπάχαλο» τον αγώνα

Τότε μπήκαν στη μέση οι άνθρωποι ασφαλείας του αγώνα, με τον Gragson να είναι έξαλλος και να τον συγκρατεί ένας μεγαλόσωμος άντρας. Το όλο σκηνικό συνέβη μπροστά σε χιλιάδες θεατές, οι οποίοι προφανώς το έχουν συνηθίσει και το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...