Στη φυλακή οι θεατές του WRC Κροατίας που έκαναν «μπάχαλο» τον αγώνα

Οι πρωταγωνιστές του άκρως επικίνδυνου συμβάντος που σημειώθηκε στο WRC Κροατίας, οδηγήθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

  • -
  • -

Ο καβγάς που ξέσπασε σε μια από τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Κροατίας, με τους θεατές να κείτονται στον δρόμο, δευτερόλεπτα πριν περάσει το Toyota GR Yaris Rally1 του Sébastien Ogier, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τις αρμόδιες Αρχές.

Δείτε εδώ το απίστευτο περιστατικό στο Ράλι Κροατίας

Το περιστατικό έγινε viral παγκοσμίως, με τους διοργανωτές να λαμβάνουν άμεσα μέτρα και να ζητούν τη συνδρομή της πολιτείας, η οποία τιμώρησε παραδειγματικά τους ανεκδιήγητους πρωταγωνιστές τους επεισοδίου. Οι τρεις άνδρες που καβγάδισαν στη μέση της διαδρομής καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 7 ημέρων, με μια από τις κατηγορίες να είναι για επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν χύθηκε ένα ποτό στο πλήθος. Στη συνέχεια, ένας από τους θεατές πέταξε κάποιο αντικείμενο σε άλλον θεατή και η κατάσταση βγήκε σε δευτερόλεπτα εκτός ελέγχου. Όπως ανέφερε στο «DirtFish» ο διοργανωτής του αγώνα Daniel Šaškin, «Επρόκειτο για μια τρελή κατάσταση. Ευτυχώς διαθέτουμε πολλούς κριτές. Αυτό που δεν είδατε στο βίντεο ότι στην άλλη πλευρά του άλματος υπήρχαν αρκετοί ακόμη κριτές που ήταν έτοιμοι να σταματήσουν το αγωνιστικό αυτοκίνητο».

wrc

Και συνέχισε λέγοντας: ««Αυτό, φυσικά, δεν αποτελεί δικαιολογία για τη συμπεριφορά τους. Τέτοια περιστατικά δεν είναι ανεκτά και το γεγονός ότι οδηγήθηκαν στη φυλακή είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους θεατές που έρχονται να παρακολουθήσουν το ράλι».

Την ίδια στιγμή, ο κύριος Šaškin παραδέχτηκε ότι το περιστατικό στεναχώρησε αυτόν και την ομάδα του.

«Η αστυνομία με ενημέρωσε ότι είχαμε περισσότερους από 400.000 θεατές στον αγώνα. Είναι λυπηρό που αυτοί οι τρεις ηλίθιοι, έκαναν αυτό που έκαναν. Κοιτάς το 99,9% των άλλων θεατών και ήταν φανταστικοί. Είχαν υπέροχη συμπεριφορά και δεν άφησαν ούτε ένα σκουπίδι πίσω τους. Όπως πάντα όμως, μια πολύ μικρή μειοψηφία μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα», δήλωσε εμφανώς λυπημένος ο διοργανωτής του WRC Κροατίας.

πηγή: dirtfish.com

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...