Κανονικά το PICK Πάτρας – Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή του

Άνοιξε η διαδικασία για την υποβολή των συμμετοχών

  • -
  • -
Κανονικά το PICK Πάτρας – Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή του

Παρά τους περιορισμούς από την πανδημία του κορονοϊού, το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, γνωστό ως PICK, θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται για ένα θεσμό που κλείνει φέτος 12 χρόνια παρουσίας.

Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές του, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του PICK PATRAS θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγειονομικού περιεχομένου για τους συμμετέχοντες. Τόσο ο διοργανωτικός φορέας του PICK όσο και οι φορείς που στηρίζουν τη διοργάνωση κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει διακοπή σε έναν θεσμό που έχει ταυτιστεί με την Πάτρα και συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Το φετινό PICK PATRAS θα αναμεταδοθεί τηλεοπτικά και μέσω live streaming  και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καταφέρνοντας έτσι να κρατήσουμε για άλλη μια φορά και παρά τις δυσμενείς συνθήκες τη διοργάνωση στο ύψος που της αξίζει και να στείλουμε αισιόδοξη  εικόνα από την Πάτρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 12ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή και στην χώρα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Και φέτος η διοργάνωση προκηρύσσει 5 κατηγορίες! Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 MINI - 60 MINI B - JUNIOR - SENIOR - ROTAX DD2 MAX - KZ2-KZ3

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος, (http://www.omae-epa.gr/). Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 28 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...