Στο πλευρό του 11ου PICK ΠΑΤΡΑΣ και η Λουξ

Η συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του PICK PATRAS προμηνύει πως η επιτυχία του 11ου PICK EKO Racing θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

  • -
  • -

Μετά τη γνωστή εταιρεία εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών ΕΚΟ, στο πλευρό του 11ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.) στέκεται και η Λουξ. Υπενθυμίζεται πως τον κορυφαίο θεσμό αγκαλιάζει και το GOCAR ως χορηγός επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, η Λουξ αποτελεί για ακόμα μία χρονιά χορηγό της ετήσιας κορυφαίας διοργάνωσης αγώνων καρτ, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται πλήθος παράλληλων δράσεων, συμμετέχουν κορυφαίοι οδηγοί και συγκεντρώνονται χιλιάδες επισκέπτες.

Η κορυφαία, λοιπόν, ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών στη χώρα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Αντιθέτως, θα δώσει το «παρών» πλαισιώνοντας το σημαντικότερο γεγονός του είδους στη χώρα και στηρίζοντας τους δεξιοτέχνες οδηγών.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟ 11ο PICK ΠΑΤΡΑΣ



Η συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του PICK PATRAS, σε συνδυασμό με τις αναπτυξιακές προοπτικές που προσφέρει για την αχαϊκή πρωτεύουσα, την ευρύτερη περιοχή αλλά και τη χώρα συνολικά, προμηνύουν πως η επιτυχία του 11ου PICK EKO Racing 100 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Τα αναψυκτικά Λουξ, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις αυθεντικές τους συνταγές, την απαράμιλλη γεύση τους αλλά και τις ελληνικές πρώτες ύλες, αποτελούν ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης και θα συνοδεύσουν τη φετινή διοργάνωση, που με αδιάλειπτη παρουσία 11 χρόνων, προάγει το αθλητικό ιδεώδες και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η Λουξ υποστηρίζει τον θεσμό PICK από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ακολουθώντας σταθερά την εταιρική της φιλοσοφία που εστιάζει στη στήριξη και προώθηση δράσεων που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.


Περαιτέρω πληροφορίες προσφέρονται στις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

 

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Το youtube channel του PICK:

 http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...