11o PICK ΠΑΤΡΑΣ: Θέαμα, αδρεναλίνη και γκάζια (video)

Δείτε τους νικητές καθώς και κάποια από τα highlights της διοργάνωσης

  • -
  • -

Το πλούσιο ταλέντο των 35 συμμετεχόντων οδηγών, καθώς και μια πληθώρα παράλληλων δράσεων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην Πάτρα το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 11ης στροφής του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (PICK Πάτρας).

Χιλιάδες επισκέπτες και κάτοικοι της αχαϊκής πρωτεύουσας κατέκλυσαν την Πλατεία Γεωργίου, καθώς και κάθε γωνιά του κέντρου της πόλης και έγιναν μάρτυρες ενός συναρπαστικού θεάματος με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου «σκαρφάλωσαν» οι Γιάννης Καρδαμάκης (EKO SENIOR), Γιώργος Καφαντάρης (MINI) και Νώντας Ζαφειράκης (ROTAX DD2 MAX).

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να καταστούν μάρτυρες ενός ξεχωριστού οπτικοακουστικού θεάματος το οποίο περιλάμβανε επιδείξεις των περίτεχνων ελιγμών πίσω από το τιμόνι αγωνιστικών και μοτοσικλετών, συναυλίες καθώς και τη γνωριμία με υπεραυτοκίνητα.

Παράλληλα, όσοι έδωσαν το «παρών» στο 11ο PICK EKO Racing 100 επωφελήθηκαν από εκπτώσεις στα καταστήματα οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις έφθαναν το 70%.

Ο αγώνας-θεσμός διεξήχθη υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ Μέγας χορηγός ήταν η ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών ΕΚΟ ΑΒΕ. Το GOCAR για άλλη μια χρονιά στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση αποτελώντας Χορηγό Επικοινωνίας.

Στο πλευρό του 11ου PICK Πάτρας, παράλληλα, στάθηκαν ως χορηγοί οι εταιρείες Λουξ και Superfast Ferries, ενώ καθοριστική στην επιτυχία του αγώνα ήταν και η συνεισφορά των διοργανωτών, της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...