Πανέτοιμη για την 6η σεζόν της Formula E η Nissan e.dams

Στο «κυνήγι» του… τροπαίου θα «ριχτούν» οι Sebastien Buemi και Oliver Rowland

  • -
  • -

Η 5η σεζόν της Formula Ε ανήκει εδώ και λίγες εβδομάδες στη σφαίρα του… παρελθόντος, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Jean-Eric Vergne και την ομάδα του, DS Techeetah.

Το πέρας της ηλεκτρικής φόρμουλα αφήνει «γλυκιά γεύση», όμως, και στη Nissan e.dams, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση, όσον αφορά τη βαθμολογία των κατασκευαστών.

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν, μετά από 13 αγώνες σε 12 πόλεις, η Nissan μετράει 6 νίκες επί του podium, έξι pole positions (οι περισσότερες από οποιαδήποτε ομάδα) και 16 Super Pole αθροιστικά για Buemi  και Rowland.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ FORMULA E




Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του τέταρτου «κύκλου» του πρωταθλήματος ABB FIA της Formula E, με τη Nissan e.dams να τοποθετεί τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Στο «κυνήγι» του… τροπαίου θα «ριχτούν» για άλλη μια φορά οι Sebastien Buemi και Oliver Rowland. Η πρώτη «μάχη» θα δοθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας στις 22-23 Νοεμβρίου με τη “σκυτάλη” να παίρνουν το Σαντιάγκο της Χιλής, η  Πόλη του Μεξικό, το  Χονγκ Κονγκ, η Ρώμη, το Παρίσι, η Σεούλ, το Βερολίνο και η Νέα Υόρκη. Η νέα σεζόν θα ολοκληρωθεί με διπλούς αγώνες στο  Λονδίνο, στις 25-26 Ιουλίου του επόμενου έτους.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΣΧΟΛΕΙΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ BMW, NISSAN, JAGUAR ΚΑΙ AUDI Η FORMULA E

"Ο Sebastien κατέχει τη δεύτερη θέση στην πέμπτη σεζόν και η συμπεριφορά του ως μέλους της ομάδας, τον κατέστησε μια εύκολη επιλογή για εμάς, στην έκτη σεζόν. Ο Oliver αποδείχθηκε ότι μαθαίνει γρήγορα  και σύντομα συνηθίσαμε να βλέπουμε το όνομά του στην κορυφή της χρονικής κατάταξης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε έναν εξαιρετικό συνδυασμό οδηγών." δήλωσε ο Michael Carcamo, Παγκόσμιος Διευθυντής Μηχανοκίνητων Σπορ της Nissan.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...