F1: Οργιάζουν και πάλι οι φήμες στην Ferrari

Όποτε ζορίζει η κατάσταση η φημολογία παίρνει φωτιά

  • -
  • -

Όποτε τα πράγματα στην Ferrari ζορίζουν αρχίσουν οι φήμες να οργιάζουν στην γείτονα. Έτσι λοιπόν έχουμε και πάλι έντονες φημολογίες περί … αποχωρήσεων αλλά και … προσλήψεων.

 

Την προηγούμενη βδομάδα ο Sergio Marchionne, ισχυρός άντρας του ομίλου FCA, πήγε στο Maranello και πέρα από τις συναντήσεις που είχε με τους επικεφαλείς των τμημάτων συναντήθηκε και με junior εργαζόμενους από όλους τους κλάδους ώστε να πάρει εικόνα για το τι γίνεται στην ομάδα. Υπήρχε δε και η φημολογία ότι η θέση του Arrivabene όχι απλώς τρίζει, αλλά ότι οι δικηγόροι του Ιταλού βρίσκονται σε συνομιλίες με το τμήμα προσωπικού ώστε να σπάσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του 2018. Πηγές όμως από την Ferrari ανέφεραν ότι η θέση του Arrivabene είναι ασφαλής για τώρα.

 

Και σαν να μην έφταναν αυτά το Motorsport.com ανέφερε ότι ο Ross Brawn είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ο Βρετανός μηχανικός έχει εξοχική κατοικία στην Ιταλία και θα πήγαιναν άνθρωποι της Ferrari για να τον δελεάσουν ώστε να αναλάβει την θέση του συμβούλου στην Ferrari. Πάντα στα δύσκολα το όνομα του Brawn αλλά και του Adrian Newey ακούγονται όλο και περισσότερο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...