F1: Η Red Bull Racing θέλει να ‘προβληματίσει’ την Ferrari

Ελπίζει πως θα γίνει σύντομα

  • -
  • -

Την Ferrari θέλει να προβληματίσει ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, Christian Horner. Ο στόχος αυτός θα φαίνεται πιο εφικτός εφόσον η νέα μονάδα ισχύος της Renault, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τον αγώνα στον Καναδά, φέρει τα αναμενόμενα.

 

«Η Mercedes, και μην έχουμε αμφιβολία για αυτό, είναι ένα βήμα μπροστά. Αλλά πλησιάζουμε την Ferrari. Ξέρουμε – ελπίζω – τι είναι να έρθει και θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά», είπε ο Horner. Όπως είναι κοινά αποδεκτό η αεροδυναμική της Red Bull Racing είναι ίσως η καλύτερη αυτή τη στιγμή και πολλά πράγματα βασίζονται πάνω σε αυτό. Το Καναδικό GP γίνεται τον Ιούνιο και εκεί έχουν αφήσει τις ελπίδες τους.

 

«Ελπίζω να αρχίσουμε να προκαλούμε μια αναστάτωση εκεί μπροστά. Ελπίζω να μπορέσουμε να τρέχουμε με λίγο πιο σωστό στήσιμο για το μονοθέσιό μας, και θα υπάρχουν κάποιοι αγώνες που θα μας ταιριάζουν περισσότερο από κάποιους άλλους. Σε μια πίστα σαν αυτή στην Σαγκάη δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο η Williams και σίγουρα όχι όσο η Ferrari. Αλλά πήγαμε εκεί, καταφέραμε να ξεκινήσουμε από μπροστά και ανεβήκαμε στο βάθρο μετά από ένα ανταγωνιστικό αγώνα», είπε.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τις διαρροές η μονάδα ισχύος της Renault αναμένεται να φέρει βελτίωση 0.4 δευτερολέπτων στον γύρο, νούμερο αρκετά σημαντικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Renault είναι η κατασκευάστρια με τις περισσότερες «μάρκες» για να ξοδέψει φέτος, συνεπώς έχει ακόμα πράγματα να κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...