F1: O Hamilton εκνευρίζει τους χορηγούς της Mercedes

Στο επίκεντρο του εξω-αγωνιστικού ενδιαφέροντος ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής

  • -
  • -

Ο Lewis Hamilton συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο, όχι για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Δεν πέρασαν μέρες από τότε που γράψαμε για το εάν ο Hamilton έχει το μυαλό του στην F1, άρχισε να δημιουργεί και άλλα ερωτηματικά.

 

Η αρχή έγινε με ένα περιστατικό που είχε σε καζίνο, και για το οποίο έβγαλε post (το οποίο στην συνέχεια το απέσυρε) ότι τον μεταχειρίστηκαν σαν σκουπίδι και ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχε. Στην συνέχεια ο Hamilton βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας από την αστυνομίας της Νεας Ζηλανδίας για κάποιο video που ανέβασε στο Snapchat στο οποίο φαινόταν να οδηγεί μια μοτοσυκλέτα Harley-Davidson σε αυτοκινητόδρομο στο Auckland και ταυτόχρονα να μιλάει σε selfie mode στην κάμερα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε : «Εάν υπάρχει απόδειξη ότι έχει χρησιμοποιηθεί κινητό τηλέφωνο για να γραφεί το video και η όλη κίνηση έγινε ε το χέρι, σε αντίθεση με σταθερή συσκευή, τότε αυτό θα θεωρηθεί αδίκημα». Δεν έγινε όμως τίποτα, γιατί δεν υπήρχαν «αποδείξεις».

 

Όμως επιπλέον στοιχεία έδωσε η δικηγόρος της Mercedes, Caroline McGrory σε σεμινάριο για την νομική στον αθλητισμό που έγινε στο Λονδίνο. «Βρίσκεται συνεχώς υπό παρακολούθηση. Στέλνω συνεχώς μηνύματα στον Lewis τα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα λέγοντάς του να μην φοράει χτυπητά κίτρινα της Louis Vuitton την στιγμή που θα πρέπει να φοράει Puma. Έχει μπλεχτεί και πολύ στα θέματα μόδας, πειραματιζόμενος με διαφορετικά στυλ αυτή τη στιγμή, πηγαίνοντας συνεχώς σε ημέρες μόδας. Δεχόμαστε τηλέφωνα από την Hugo Boss και μας λένε ‘Γιατί ο Lewis πηγαίνει σε σόου Alexander McQueen?’ Το κάνει στον προσωπικό χρόνο του. Για να λέμε την αλήθεια μπορεί να το κάνει. Αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή γιατί πρέπει να τον πάρουμε τηλέφωνο και να του πούμε ‘Μπορείς να μην στέλνεις τόσα πράγματα στο twitter για άλλους σχεδιαστές. Απλώς πες κάτι καλό μια στο τόσο και για την Hugo Boss’».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...