Η Nissan στην F1;

Η Renault μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα

  • -
  • -

Η εξαγορά της Lotus F1 από την Renault βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της Renault F1, Cyril Abiteboul, η Γαλλική εταιρία προσανατολίζεται για να κάνει μια ανακοίνωση γύρω από τον τελευταίο αγώνα που είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Lotus, Gerard Lopez, ο οποίος είπε ότι περιμένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με την Renault και την FOM για να μπουν οι τελικές υπογραφές.

 

Δημοσίευμα όμως στο Γερμανικό site Motorsport-total.com αναφέρει η Renault δεν θα μπει με το δικό της όνομα στην F1, αλλά θα χρησιμοποιήσει αυτό της Nissan. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, όπως ότι επειδή θα είναι μια μεταβατική περίοδος δεν θα θέλουν να «χαλάσουν» το όνομα της Renault και ίσως θα είναι μια ευκαιρία να βάλουν στο παιχνίδι την Nissan για να χτυπήσει την Honda που είναι με την McLaren.

 

Πέρα από αυτό στην Renault έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μετοχών και το κράτος, που μπορεί να είναι δύσκολο να ελεχθεί, ενώ στην Nissan δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...