Δεν «καίγονται» για βασικό χορηγό στην McLaren

Λεφτά … υπάρχουν

  • -
  • -

Δεν θέλει να «σκοτώσει» την αξία του βασικού χορηγού η ομάδα της McLaren και θα συνεχίσει να μην έχει βασικό χορηγό εάν χρειαστεί. Μέχρι πριν από 2 χρόνια η Vodafone ήταν στην θέση που έμεινε το 2014 ορφανή.

 

«Ο κόσμος θέλει ημερομηνίες, αλλά δεν χρειάζεται. Μπορεί να ακούγεται υπεροπτικά, αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν είναι. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς βασικό χορηγό, και αυτό είναι προνόμιο. Θέλουμε γιατί είναι ένα βήμα που μπορούμε να κάνουμε και έχουμε πολλά projects που θέλουμε να κάνουμε, αλλά σήμερα μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τον χορηγό. Δεν λέω ότι δεν θέλουμε, θέλουμε κάποιον και έχουμε πράγματα να κάνουμε. Ας έχουμε τον σωστό την κατάλληλη στιγμή. Δεν θα πάμε στον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι με το να πηγαίνουν σε φθηνές λύσεις», είπε ο Boullier.

 

Με την αναφορά σε «φθηνές λύσεις» ο Boullier φωτογράφησε την Williams. Η Martini που κατάφερε και πήρε βασική χορηγία στην ομάδα χρειάστηκε να δώσει μόλις 15εκ Ευρώ τον χρόνο την στιγμή που άλλοι βασικοί χορηγοί δίνουν πάνω από 40εκ Ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...