O Massa αντικαταστάτης του Maldonado στην Williams

Αυτό ισχυρίζονται Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα

  • -
  • -

Στην ομάδα της Williams θα συνεχίσει την καριέρα του το 2014, σύμφωνα με Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο Felipe Massa. Δεν ξέρουμε σε αυτή την φάση τι ακριβώς έγινε και φυσικά εάν η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί. Όμως το δημοσίευμα αναφέρει ότι βρισκόμαστε ώρες/μέρες μακριά από ανακοίνωση. Πολύ πιθανώς τα πράγματα να πήγαν άσχημα για τον Maldonado μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Βενεζουέλα σε σχέση με την κρατική εταιρία πετρελαιοειδών PDVSA που χορηγεί τον Maldonado αλλά και άλλους οδηγούς, και τις έρευνες που γίνονται για υπέρογκες χορηγίες.

 

Εάν γίνει η κίνηση αυτή, που θεωρείται πολύ πιθανή, τότε ανακατεύεται και πάλι η τράπουλα στο μεταγραφικό παζάρι. Δεν έχει ακόμα καθοριστεί με ποια κατάσταση θα είναι ελεύθερος ο Maldonado, εάν δηλαδή θα έχει τα χρήματα από την PDVSA, μέρος αυτών, ή τίποτα. Σίγουρα μια πιθανή μετακίνηση θα μπορούσε να είναι η Lotus, αλλά εκεί υπάρχει η Total σαν προμηθευτής/χορηγός πετρελαιοειδών.

 

Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να πάει στην Sauber, που χρειάζονται λεφτά χορηγίας, από την στιγμή που η συμφωνία με τους Ρώσους δεν φαίνεται ότι τρέχει. Χαμένος από την όλη ιστορία είναι σίγουρα ο Nico Hulkenberg, ο οποίος έχασε το deal με την Ferrari (λόγω Raikkonen, ο οποίος έφυγε από την Lotus λόγω οικονομικών προβλημάτων), φαίνεται ότι τελικά δεν θα πάει στην Lotus (από την στιγμή που η ομάδα δεν έχει πάρει τα λεφτά από την συμφωνία με την Quantum Motorsports), και θα καταλήξει σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...