Ο Brawn θέλει να μείνει και το 2014 στην F1

Όλοι περίμεναν ότι θα έφευγε στο τέλος της σαιζόν

  • -
  • -

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC ο Ross Brawn εκμυστηρεύτηκε ότι επιθυμεί να μείνει κει το 2014 στην ομάδα της Mercedes. «Είμαστε σε καλή κατάσταση για το 2014. Δεν θα ήθελα να χάσω τα καλά», είπε στο BBC. H Mercedes προσέλαβε πρόσφατα τον Paddy Lowe στην θέση του Executive Director (Technical) με τον Toto Wolffνα παραμένει σαν Executive Director (business).

 

«Είναι μια μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς, και στο όλο πακέτο του αυτοκινήτου. Όχι μόνο αεροδυναμικές αλλαγές που βλέπαμε τα περασμένα χρόνια. Εάν δεν το έχεις ξεκινήσει ήδη ένα χρόνο πριν, τότε έχεις θέμα», είπε ο Βρετανός μηχανικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, η Honda η οποία θα προμηθεύσει κινητήρες στην McLaren το 2015 ενδιαφέρθηκε για τις υπηρεσίες του Brawn με στόχο να τρέχει το όλο Project. Ερωτηθείς για το ζήτημα ο Brawn είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για το θέμα.

 

Όλα αυτά την στιγμή που ο νέος στην ομάδα Paddy Lowe ανέλαβε να κοιτάξει την δυναμική και την βελτίωση του μονοθεσίου της ομάδας για το 2013. Έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο ο Brawn θα κρατήσει τα λόγια του ή εάν θα προτιμήσει τελικά να αποσυρθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...