Η Williams επέλεξε κινητήρες Mercedes για το 2014

Φεύγει απο την Renault

  • -
  • -

Η ομάδα της Williams επέλεξε να έχει κινητήρες Mercedes το 2014. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα και οι δυο πλευρές πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία των δυο πλευρών. Η Williams έχει αυτή τη στιγμή κινητήρες Renault.

 

Για τους λάτρεις των στατιστικών είναι ο 4ος προμηθευτής της Williams μέσα σε 6 μόλις χρόνια! Το 2009 είχε κινητήρα Toyota, το 2010 και 2011 είχε Cosworth, το 2012 και 2013 Renault και του χρόνου Mercedes. Όλα αυτά μαζί με την αντικατάσταση του CEO της ομάδος μέσα στις μέρες που μας πέρασαν δείχνουν περίεργα πράγματα.

 

Η κατάσταση στην ομάδα μόνο καλή δεν είναι. Το μονοθέσιο είναι πολύ πίσω σε απόδοση από τους αντιπάλους, οι ανακατατάξεις σε προσωπικό συνεχείς και μάλλον κάποιος έχει χάσει την «μπάλα». Αναμένεται τις επόμενες μέρες να βγουν κάποιες λεπτομέρειες για το τι γίνεται στο εσωτερικό.

 

Πληροφορίες του GoCar αναφέρουν ότι η Mercedes έπεσε αρκετά στην τιμή παραχώρησής των κινητήρων από τα δεδομένα που είχαν οι άνθρωποι της Williams τον Δεκέμβριο πέρσι. Φυσικά κλειδί και στην όλη ιστορία ήταν και η αμετακίνητη στάση της Renault στο να ρίξει την τιμή στους δικούς της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...