Porsche Panamera facelift

Ακόμα πιο υβριδική με κατανάλωση 3.1 lt/100km

  • -
  • -

Ανανεωμένη η Panamera αναμένεται να παρουσιαστεί στο σαλόνι της Σαγκάης, προσθέτοντας στην γκάμα της μια νέα έκδοση hybrid με ιδιαίτερα οικολογικές ανησυχίες. Οι μικρές αισθητικές αλλαγές στις εισαγωγές αέρα, την πίσω ενεργή πτέρυγα και τους προφυλακτήρες. Παράλληλα υπάρχει μια Executive έκδοση για τις Turbo και Turbo S με 150mm μακρύτερο μεταξόνιο.

Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις δίνουν βάρους στην μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, χωρίς να χάνουν τον αυτοσκοπό κάθε Porsche που είναι οι κορυφαίες επιδόσεις. O νέος twin-turbo 3λιτρος V6 αντικαθιστά τον ατμοσφαιρικό 4,8 λίτρων V8 στα μοντέλα S και 4S, με την ιπποδύναμη να αυξάνεται στους 420 ίππους, επιπλέον η κατανάλωση βελτιώθηκε κατά 18%. 

Porsche Panamera

 

Highlight των αλλαγών είναι η προσθήκη της έκδοσης S E-Hybrid  με σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία (9,4 kWh) και εντυπωσιακές επιδόσεις. 0-100 km/h σε 5,5’’ και 270 km/h. Η κατανάλωση ανέρχεται στο εντυπωσιακά χαμηλό νούμερο των 3,1 lt/100km, με τις εκπομπές CO2 να υπολογίζονται κάτω από 100 gr/km. Η υβριδική διάταξη περιλαμβάνει τον V6 3,0 λίτρων, o οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων, αποδίδοντας στο σύνολο 416 ίππους. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 4 ώρες, ενώ μέσα σε 2 ώρες υπάρχει αρκετό ρεύμα στη διάθεση του οδηγού. Η μέγιστη ταχύτητα με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας φτάνει τα 135 km/h, με την μέγιστη αυτονομία να φτάνει τα 36 km/h.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...