Porsche Panamera Lap Record: Δες ολόκληρο το γύρο του ταχύτερου “executive car” στην Πράσινη Κόλαση

Στο 7:29:81 σταμάτησε το χρονόμετρο και τώρα μπορείς να απολαύσεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο

  • -
  • -

Μετά την πρώτη αποκάλυψη του ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει το νέο τετράθυρο πολυτελές μοντέλο της Porsche στο Nurburgring, τώρα έχουμε πρόσβαση στον πλήρη γύρο της νέας Panamera. Το super-saloon κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+, κατά μόλις 0,3 sec, ενώ πέρασε τον χρόνο της Panamera Turbo κατά 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ PANAMERA ΕΔΩ

Φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να φέρει το όνομα Turbo S και να τοποθετείτε ανάμεσα στην σημερινή Panamera Turbo των 550 ίππων και την κορυφαία Turbo S E-Hybrid.

Αν και δεν έχουμε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου μοντέλου στα χέρια μας, μιας και η παρουσίαση του αυτοκινήτου αναμένεται να γίνει στις 26 Αυγούστου, το γράφημα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης κατά την διάρκεια του γύρου, μπορεί να μας δώσει μία ιδέα. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία του άρθρου, το γράφημα έδειξε στιγμιαία μέχρι και 634 ίππους! Ακόμα και να μην είναι αυτός ο ακριβής αριθμός, σίγουρα θα υπάρχει σημαντική αύξηση ισχύος από τους 550 ίππους της “απλής” Turbo.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι υπομονή μέχρι την επίσημη αποκάλυψη, στα τέλη Αυγούστου. Έως τότε, απολαύστε ολόκληρο το γύρο του «fastest executive car» στην πίστα της Πράσινης Κόλασης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...