Αγωνιστικός ήχος στην καμπίνα του Focus ST

Ενίσχυση χάρη στο Sound Symposer της Ford

  • -
  • -

Πρόκειται για ένα νέο σύστημα που εξελίχθηκε για το νέο δίλιτρο Focus STτων 250 ίππων  και ενεργοποιεί μία ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα που ανοίγει στη δυνατή επιτάχυνση, καταφέρνοντας ακόμα  και να διπλασιάσει τον ήχο που φτάνει στο εσωτερικό της καμπίνας. Ο ήχος  του EcoBoost αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οδηγικής εμπειρίας και γι’ αυτό οι μηχανικοί της εταιρείας επινόησαν μία μοναδική, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη λύση που παράγει πιο σπορ χροιά ή αθόρυβη λειτουργία ανάλογα με την επιθυμία του οδηγού.

«Οι οδηγοί του Focus ST θέλουν να ακούνε τον αγωνιστικό ήχο του κινητήρα τη στιγμή που πατάνε το γκάζι» δήλωσε ο Bjoern Boettcher, ειδικός ποιότητας ήχου οχημάτων της Ford Ευρώπης. «Τα αυτοκίνητά μας έχουν κατασκευαστεί για να είναι αθόρυβα μέσα στην καμπίνα, πρέπει λοιπόν να επινοήσουμε κάποια τρικ για να χαρίσουμε στους ενθουσιώδεις οδηγούς τον ήχο που επιθυμούν – και στο σημείο αυτό παρεμβαίνει το Sound Symposer».

Το νέο Focus ST πωλείται ήδη στην Ελλάδα και διατίθεται σε 5θ έκδοση hatchback ή wagon. Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ford Focus ST

Ford Focus ST Wagon

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...