Δοκιμάζουμε 3 Ford ST: Fiesta, Focus, Puma – Ποιο σου κάνει «κλικ»;

Υποδείγματα συνέπειας στην οδηγική απόλαυση και τα τρία καυτά μοντέλα την Ford Performance

  • -
  • -

Μπορεί να ζούμε στην υβριδική και ηλεκτρική εποχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κατασκευές που απευθύνονται στους λάτρεις της οδήγησης αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξακολουθούν να επενδύουν σε εκρηκτικές δημιουργίες που συνδυάζουν τις κορυφαίες επιδόσεις, με αντίστοιχα ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Μία τέτοια αυτοκινητοβιομηχανία είναι και η Ford, η οποία παραδίδοντας μας μοντέλα κορυφαίας οδηγικής απόλαυσης συνεχίζει μία παράδοση δεκαετιών.

Οι τρείς νεότερες προσθήκες της Ford Performance στην κατηγορία των hot κατασκευών, όλες φέρουν το διακριτικό “ST” και όλες παραδίδουν μαθήματα οδικής συμπεριφοράς. Διάβασε παρακάτω τις αναλυτικές δοκιμές τριών Ford ST, πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του καθενός και στην συνέχεια ψήφισε αυτό που σε κέρδισε περισσότερο.

 

Ford Fiesta ST
fiesta

Το Fiesta έφερε και μια εντελώς δημιουργική προσέγγιση στη σπορ γειτονιά. Με τον 3κύλινδρο 1.500άρι EcoBoost των 200 ίππων βάζει τα γυαλιά στον ανταγωνισμό.

 

Ford Puma ST
puma

Το Fiesta ST έγινε δωρητής οργάνων και το τμήμα Ford Performance πρόσθεσε τα απαραίτητα συστατικά έτσι ώστε το Puma να αποκτήσει οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, αλλά και να χριστεί το πρώτο crossover της Ford με το λογότυπο ST.

 

Ford Focus ST
focus

Η νεότερη γενιά του Focus ST δείχνει ικανή να προσαρμοστεί σε κάθε είδους περίσταση, όντας ισχυρότερο από ποτέ, αλλά ταυτόχρονα συνδυάζοντας την εκρηκτικότητα με τον πολιτισμένο χαρακτήρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...