Mercedes G-Class BA3 Final Edition & Edition Select

Πολυτέλεια και σκληρό off-road

  • -
  • -

Δύο νέες εκδόσεις για την ιδιαίτερη σειρά G-Class παρουσιάστηκαν από την Mercedes. Η έκδοση BA3 Final Edition αφορά τις G-Class με το κοντό αμάξωμα και την κλειστή οροφή, ενώ η Edition Select ακολουθεί την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και το 5θυρο αμάξωμα.

Για την πρώτη έκδοση BA3 θα διατίθενται δύο κινητήρες: o 6κύλινδος diesel των 211 ίππων και 540 Nm ροπής, της G 350 BlueTEC και ο ισχυρός V8 κινητήρας βενζίνης των 5,5 λίτρων, με τους 388 ίππους και τα 530 Nm ροπής, της G500. Τα δύο κινητήρια σύνολα, συνοδεύονται από το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, βοηθητικό κιβώτιο με κοντές σχέσεις, τρία διαφορικά με μόνιμη τετρακίνηση και το ηλεκτρονικό πακέτο που περιλαμβάνει 4ETS, ESP και κλείδωμα και στα τρία διαφορικά. Στο εσωτερικό ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος με πολλούς νέους χώρους για μικροαντικείμενα. Στην ελληνική αγορά οι εκδόσεις BA3 Final Edition τιμολογούνται ως εξής: η G350 BlueTEC στα 153.350€ και η G500 στα 169250€.

Η έκδοση Edition Select αφορά την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και περιλαμβάνει μια διακριτική διχρωμία στο αμάξωμα, με την βασική απόχρωση να είναι ασημί ή μαύρο. Το οπτικό πακέτο συμπληρώνουν οι 5άκτινες ζάντες των 18 ιντσών. Στην συγκεκριμένη έκδοση το σύστημα εξαγωγής προέρχεται από την AMG. Στο εσωτερικό ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μια διχρωμία δερμάτων ή ένα εντελώς μαύρο δερμάτινο σαλόνι. Οι μικρές αισθητικές διαφορές στο ταμπλό και τις πόρτες κάνουν την έκδοση ακόμη πιο ξεχωριστή. Στην Ευρώπη, η τιμή του αισθητικού πακέτου Edition Select τιμολογείται περίπου στα 6.800€ επιπλέον στην τιμή κτήσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...