Νέα SUV 2023: Τα 10 μοντέλα που περιμένουμε τη νέα χρονιά

Μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα πολλά νέα SUV, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά για το 2023.

  • -
  • -

Οι αγοραστές αυτοκινήτου ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τα SUV μοντέλα και οι εταιρείες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, παρουσιάζοντας αντίστοιχες προτάσεις. Ένα αξιόλογο SUV με σωστή τοποθέτηση στην αγορά και καλή τιμή αποτελεί… εγγυημένη εμπορική επιτυχία, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γνωστά μοντέλα «χαμηλών» κατηγοριών (hatchback, sedan κλπ) έδωσαν τη θέση τους σε SUV αντικαταστάτες, ώστε οι εταιρείες να συμβαδίσουν με την επιθυμία των αγοραστών.

Το 2023 θα είναι ένα έτος στο οποίο θα γνωρίσουμε πολλά SUV. Πρόκειται για μοντέλα από διάφορες κατηγορίες μεγέθους, με κοινό παρονομαστή την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε 10 νέα SUV που θα έρθουν στην Ελλάδα το 2023. Κάποια από αυτά έχουν ήδη παρουσιαστεί, αλλά θα κάνουν εμπορικό ντεμπούτο στη χώρα μας από το νέο έτος. Κάποια άλλα, δεν έχουν παρουσιαστεί, αλλά αναμένεται να τα γνωρίσουμε μέσα στους πρώτους μήνες του 2023 και να φτάσουν στην αγορά προς το τέλος του επερχόμενου έτους. Ακολουθούν τα 10 SUV με αλφαβητική σειρά.

Audi Q6 e-tron

Ηλεκτρικό, με κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία εμφάνιση. Η Audi αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Q6 e-tron μέσα στους πρώτους μήνες του έτους και στη συνέχεια, να το βγάλει στην παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα προσφέρεται τόσο σε «κανονική» έκδοση, όσο και σε Sportback, με κουπέ επιρροή στον σχεδιασμό του. Η φωτογραφία προέρχεται από πρωτότυπο της Audi, δεν είναι το νέο Q6 e-tron. Δείτε περισσότερα εδώ!

Dacia Bigster 

H επιτυχία της Dacia τα τελευταία χρόνια, είναι δεδομένη. Παρουσιάζοντας νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα, σε πολύ καλές τιμές, έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού. Το Duster είναι ο καλύτερος εκφραστής της φιλοσοφίας της και σύντομα, η γκάμα των SUV θα μεγαλώσει με το νέο Bigster. Όπως αφήνει να εννοηθεί το όνομά του, θα είναι μεγαλύτερο και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας. Θα συνδυάζεται με σύγχρονους κινητήρες από τον όμιλο της Renault και δεν αποκλείεται αργότερα να το γνωρίσουμε σε υβριδική εκδοχή. Δείτε περισσότερα εδώ!

Hyundai Kona

Το επιτυχημένο SUV της Hyundai περνά στη δεύτερη φάση της ζωής του. Η νέα γενιά θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και αναμένεται να βγει στην παραγωγή προς το τέλος του 2023. Ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες λεπτομέρειες, αλλά οι πρώτες φήμες λένε ότι θα διατίθεται ως υβριδικό, Plug-In Hybrid και ηλεκτρικό. Δείτε περισσότερα εδώ!

Jeep Avenger

Με όνομα που παραπέμπει απευθείας σε… σούπερ ήρωα, το Jeep Avenger είναι ένα μικρό και πολύ σημαντικό SUV. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα το δούμε στην γκάμα της μάρκας μέσα στο 2023. Σε επίπεδο εμφάνισης, τουλάχιστον, το μικρό Jeep κερδίζει αμέσως το στοίχημα της πρώτης ματιάς και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει αρκετό κόσμο στις εκθέσεις. Δείτε περισσότερα εδώ!

Peugeot 408

Ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, είναι το νέο Peugeot 408. Τουλάχιστον από τις φωτογραφίες. Αποτελεί έναν… συνδυασμό από 308, 508 και 3008, σε οπτικό επίπεδο και διαθέτει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, με αποτέλεσμα να εντάσσεται στην κλάση των crossover. Θα το δούμε στην Ελλάδα μέσα στο 2023. Δείτε περισσότερα εδώ!

Smart #1

Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα τόσο… μεγάλο Smart και μάλιστα, αποκλειστικά ηλεκτρικό. Με πάνω από 270 ίππους, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της μάρκας! Η πρώτη SUV υλοποίηση με τα σήματα της Smart ονομάζεται Number 1 και θα το δούμε στη χώρα μας μέσα στο 2023. Σύμφωνα με τα στοιχεία, θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ!

Porsche Macan Electric

Η Porsche έχει κάνει ήδη τα πρώτα της «ηλεκτρικά βήματα» με μεγάλη επιτυχία. Η Taycan είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη, αλλά διαθέτει όλα τα απαραίτητα Porsche στοιχεία. Τώρα, ετοιμάζεται να κάνει «επίθεση» στην αγορά με ακόμη ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Η Porsche Macan θα αναλάβει αυτό τον ρόλο. Αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί το 2023 και θα κυκλοφορήσει το ίδιο έτος. Δείτε περισσότερα εδώ!

Renault Megane E-Tech

Παρουσιάστηκε ήδη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το Renault Megane E-Tech θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Renault που θα κάνει επίσημα καριέρα στην Ελλάδα. Αν και το έχουμε ήδη γνωρίσει, το αυτοκίνητο θα διατεθεί στη χώρα μας μέσα στους πρώτους μήνες του 2023, αλλάζοντας την εικόνα της γαλλικής φίρμας. Δείτε περισσότερα εδώ!

Toyota bZ4X

Το όνομά του ίσως να μην το δείχνει, όμως το Toyota bZ4X είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αυτοκίνητο. Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της Toyota, του μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτοκινήτων παγκοσμίως, που έχει αφιερώσει την προσοχή της στην υβριδική τεχνολογία εδώ και δεκαετίες. Το bZ4X έχει παρουσιαστεί και αναμένεται το 2023. Δείτε περισσότερα εδώ!

Volvo EX90

Η Volvo κάνει το μεγάλο βήμα και παρουσιάζει ένα μεγάλο πολυτελές SUV με αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. To νέο Volvo EX90 είναι βέβαιο ότι θα διαπρέπει σε ποιότητα και τεχνολογία, ενώ είναι από τα πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο κομμάτι της ασφάλειας. Τομέας που η Volvo, παραδοσιακά διαπρέπει. Θα το γνωρίσουμε μέσα στο 2023! Δείτε περισσότερα εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...