Τα καλύτερα SUV του 2023: Τα 10 μοντέλα που περιμένουμε

Μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα πολλά νέα SUV, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά!

  • -
  • -

Οι αγοραστές αυτοκινήτου ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τα SUV μοντέλα και οι εταιρείες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, παρουσιάζοντας αντίστοιχες προτάσεις. Ένα αξιόλογο SUV με σωστή τοποθέτηση στην αγορά και καλή τιμή αποτελεί… εγγυημένη εμπορική επιτυχία, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γνωστά μοντέλα «χαμηλών» κατηγοριών (hatchback, sedan κλπ) έδωσαν τη θέση τους σε SUV αντικαταστάτες, ώστε οι εταιρείες να συμβαδίσουν με την επιθυμία των αγοραστών.

Το 2023 είναι ένα έτος στο οποίο γνωρίζουμε -και θα γνωρίσουμε- πολλά SUV. Πρόκειται για μοντέλα από διάφορες κατηγορίες μεγέθους, με κοινό παρονομαστή την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε 10 νέα μοντέλα που περιμένουμε να έρθουν στην Ελλάδα μέσα στο 2023. Κάποια από αυτά έχουν ήδη παρουσιαστεί, αλλά θα κάνουν εμπορικό ντεμπούτο στη χώρα μας αργότερα. Κάποια άλλα, δεν έχουν παρουσιαστεί, αλλά αναμένεται να τα γνωρίσουμε σύντομα και να φτάσουν στην αγορά προς το τέλος του έτους.

Ακολουθούν τα 10 SUV με αλφαβητική σειρά:

Audi Q6 e-tron

Ηλεκτρικό, με κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία εμφάνιση. Η Audi αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Q6 e-tron μέσα στους επόμενους μήνες και στη συνέχεια, να το βγάλει στην παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα προσφέρεται τόσο σε «κανονική» έκδοση, όσο και σε Sportback, με κουπέ επιρροή στον σχεδιασμό του. Η φωτογραφία προέρχεται από πρωτότυπο της Audi, δεν είναι το νέο Q6 e-tron. Δείτε περισσότερα εδώ!

Citroen C4 X 

Ακολουθώντας το παράδειγμα του μεγαλύτερου C5 X, το νέο Citroen C4 X θα φέρει την crossover λογική στην γκάμα του μικρομεσαίου C4. Φυσικά, αδιαμφισβήτητο προσόν του θα είναι η άνεση, αλλά και η τεχνολογία. Το καλύτερο είναι ότι θα προσφέρεται τόσο με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή, με υψηλή ταχύτητα φόρτισης και μεγάλη αυτονομία. Δείτε περισσότερα εδώ!

Dacia Bigster 

H επιτυχία της Dacia τα τελευταία χρόνια, είναι δεδομένη. Παρουσιάζοντας νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα, σε πολύ καλές τιμές, έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού. Το Duster είναι ο καλύτερος εκφραστής της φιλοσοφίας της και σύντομα, η γκάμα των SUV θα μεγαλώσει με το νέο Bigster. Όπως αφήνει να εννοηθεί το όνομά του, θα είναι μεγαλύτερο και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας. Θα συνδυάζεται με σύγχρονους κινητήρες από τον όμιλο της Renault και δεν αποκλείεται αργότερα να το γνωρίσουμε σε υβριδική εκδοχή. Δείτε περισσότερα εδώ!

Hyundai Kona

Το επιτυχημένο SUV της Hyundai περνά στη δεύτερη φάση της ζωής του. Η νέα γενιά παρουσιάστηκε και εντυπωσιάζει με την σχεδίαση, αλλά και τις σύγχρονες τεχνολογίες της. Θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις συγκριτικά με την προηγούμενη, όμως θα έχει και σημαντικά αυξημένους χώρους, καταφέρνοντας να ανταποκριθεί καλύτερα στις οικογενειακές ανάγκες. Θα το γνωρίσουμε και σε υβριδικές εκδόσεις, αλλά και ως ηλεκτρικόΔείτε περισσότερα εδώ!

Kia EV9 

Με δυνατότητα επιλογής επταθέσιας έκδοσης, το νέο Kia EV9 είναι ένα μεγάλο ή μάλλον... πολύ μεγάλο ηλεκτρικό SUV, με μήκος που αγγίζει στα 5,1 μέτρα! Πρόκειται να λύσει τις χωροταξικές ανησυχίες των μεγάλων οικογενειών και παράλληλα, να εντυπωσιάσει με την μεγάλη αυτονομία του. Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πολλές πληροφορίες, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες. Δείτε περισσότερα εδώ!

Land Rover Range Rover Velar

H Land Rover ανήκει στους ισχυρότερους παίκτες της κατηγορίας των premium SUV, η οποία γνωρίζει σημαντική άνθιση τα τελευταία χρόνια. Το Range Rover Velar ήταν ένα μοντέλο που τη βοήθησε να επιτύχει μια πολύ καλή εμπορική πορεία, βρισκόμενο ανάμεσα στο Evoque και το μεγαλύτερο Range Rover Sport. Στα μέσα του 2023, το περιμένουμε σε ανανεωμένη εκδοχή! Δείτε περισσότερα εδώ!

Porsche Macan Electric

Η Porsche έχει κάνει ήδη τα πρώτα της «ηλεκτρικά βήματα» με μεγάλη επιτυχία. Η Taycan είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη, αλλά διαθέτει όλα τα απαραίτητα Porsche στοιχεία. Τώρα, ετοιμάζεται να κάνει «επίθεση» στην αγορά με ακόμη ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Η Porsche Macan θα αναλάβει αυτό τον ρόλο. Αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023 και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Δείτε περισσότερα εδώ!

Renault Megane E-Tech

Παρουσιάστηκε ήδη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το Renault Megane E-Tech θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Renault που θα κάνει επίσημα καριέρα στην Ελλάδα. Αν και το έχουμε ήδη γνωρίσει, το αυτοκίνητο θα διατεθεί στη χώρα μας στα μέσα του 2023, αλλάζοντας την εικόνα της γαλλικής φίρμας. Δείτε περισσότερα εδώ!

Smart #1

Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα τόσο… μεγάλο Smart και μάλιστα, αποκλειστικά ηλεκτρικό. Με πάνω από 270 ίππους, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της μάρκας! Η πρώτη SUV υλοποίηση με τα σήματα της Smart ονομάζεται Number 1 και θα το δούμε στη χώρα μας μέσα στο 2023. Σύμφωνα με τα στοιχεία, θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ!

Volvo EX90

Η Volvo κάνει το μεγάλο βήμα και παρουσιάζει ένα μεγάλο πολυτελές SUV με αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. To νέο Volvo EX90 είναι βέβαιο ότι θα διαπρέπει σε ποιότητα και τεχνολογία, ενώ είναι από τα πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο κομμάτι της ασφάλειας. Τομέας που η Volvo, παραδοσιακά διαπρέπει. Αναμένεται ότι θα έρθει στην Ελλάδα περίπου στα μέσα του έτους. Δείτε περισσότερα εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...