Smart #1 Brabus: Αποκάλυψη! Το ισχυρότερο Smart που κατασκευάστηκε ποτέ

Η Smart δημοσιοποίησε εικόνες του #1 Brabus, το οποίο αναμένεται να να είναι το ισχυρότερο που κατασκευάστηκε ποτέ!

  • -
  • -

Μετά την αποκάλυψη του #1 η Smart είχε γνωστοποιήσει ότι θα ακολουθήσει και μία έκδοση που θα διακρίνεται για τα δυναμικά της χαρακτηριστικά και θα φέρει την υπογραφή της Brabus. Η επίσημη παρουσίαση του είναι προγραμματισμένη για τις 26 Αυγούστου στην έκθεση Chengdou Motor Show στην Κίνα. Όμως, η Smart δεν περίμενε μέχρι τότε και φρόντισε να αποκαλύψει το νέο της μοντέλο μέσα από μία σειρά φωτογραφιών.  

Δείτε ακόμη: Μάθε περισσότερα για το Smart #1 

Η σχεδίαση του είναι αναμφίβολα επιθετική, με διαφοροποιημένο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, μεγαλύτερους τροχούς διάστασης 19 ιντσών και την διχρωμία στο αμάξωμα να αναδεικνύει ακόμα πιο έντονα το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Η πίσω αεροτομή, αλλά και οι δαγκάνες των φρένων που είναι βαμμένες κόκκινες, αποτελούν επιπλέον δυναμικές πινελιές, την ώρα που λεπτομέρειες με την υπογραφή της Brabus διαφοροποιούν και το εσωτερικό. Τα λογότυπα του γερμανικού οίκου στο τιμόνι και στα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι μερικές από αυτές, όπως και τα αλουμινένια πεντάλ.

Δείτε ακόμη: Πως προέκυψε η ονομασία του Smart #1; 
Το ενδιαφέρον σκέλος αφορά τις κινητήριες μονάδες. Η Smart δεν γνωστοποίησε τεχνικές λεπτομέρειες για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, αλλά τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα είναι το ισχυρότερο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Smart. Αναμένεται να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν συνδυαστικά περισσότερους από 400 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στο δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς. Η μπαταρία αναμένεται να είναι ίδια με αυτή της απλής έκδοσης, με χωρητικότητα 66 kWh, κάτι σημαίνει ότι θα έχει μικρότερη αυτονομία. Όλες οι απορίες θα μας λυθούν στα τέλη του μήνα στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...