Το νέο smart φέρει το #1 στο όνομά του – Ξέρετε γιατί;

Στις 7 Απριλίου, Mercedes και Geely θα παρουσιάσουν τη νέα γενιά του smart, το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα compact ηλεκτρικό SUV.

  • -
  • -

To αμιγώς ηλεκτροκίνητο νέο smart θα παρουσιαστεί επίσημα την Πέμπτη 7 Απριλίου στη Γερμανία. Η κατασκευή του θα πραγματοποιείται σε εργοστάσιο της κοινοπραξίας Geely και Mercedes στην Κίνα και από εκεί θα εξάγεται σε όλες τις χώρες. Η μονάδα έχει παραγωγική ικανότητα 300.000 αυτοκινήτων τον χρόνο, με την εμπορική πορεία να προγραμματίζεται για τα τέλη του 2022.

smart

Στις αγορές θα λανσαριστεί με το όνομα smart #1, πρεσβεύοντας τη νέα εποχή της smart ως μια premium μάρκα ηλεκτρικών μοντέλων. Το hashtag (#) προστέθηκε για να δηλώσει τη νεανικότητα της μάρκας, παραπέμποντας ευθέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την χρήση του, κυρίως από τους νέους.

Πάνω από 350 km αυτονομίας για το ηλεκτρικό smart

Η αισθητική του μοντέλου υιοθετεί τη φιλοσοφία των SUV αστικών προδιαγραφών. Διακρίνεται για τη μοντέρνα εμφάνιση και την υψηλή αεροδυναμική απόδοση, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί του οχήματος. Σε σχέση με τα προηγούμενα smart, αυτό προσφέρει μεγαλύτερους χώρους και είναι ικανό να ταξιδέψει άνετα.

smart

Έχει μήκος 4 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει στο σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό του έως και πέντε επιβάτες. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης τόσο από πλευράς άνεσης όσο και τεχνολογιών, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων μια μεγάλη οθόνη 12,8 ιντσών που ενσωματώνει όλες τις ψηφιακές εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης: Το μικρό SUV της smart έχει στόχο το Νο1

Χάρη στην αρχιτεκτονική της πλατφόρμας SEA μπορεί να υποστηρίξει μεγέθη μπαταριών από 58 kWh έως και 100 kWh. Αν και δεν επιβεβαιώνεται, Geely και Mercedes φέρεται να έχουν καταλήξει σε μια μπαταρία χωρητικότητας 70 kWh, με την αυτονομία να ξεπερνά τα 350 km σε πραγματικές συνθήκες κίνησης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...