Δοκιμάζουμε 3 οικογενειακά diesel - Φύγαμε για ταξίδι!

Ακόμη και με τη σημερινή τιμή των καυσίμων, δεν απογοητευόμαστε και ονειρευόμαστε ταξίδια και εκδρομές.

  • -
  • -

Τα ταξίδια με αυτοκίνητο είναι ένας… αθεράπευτος εθισμός πολλών ανθρώπων. Δεν έχει να κάνει με την αγάπη για το ίδιο το μηχάνημα και την τέχνη της οδήγησης. Πολλοί λατρεύουν τα roadtrips, για την ελευθερία που σου δίνει το προσωπικό μέσο μετακίνησης και τα μέρη που μπορείς να εξερευνήσεις. Ανάμεσά τους είμαστε και εμείς! Για αυτό μαζεύουμε τρία ντίζελ οικογενειακά που δοκιμάσαμε πρόσφατα και σας καλούμε να διαλέξετε ποιο προτιμάτε.

Ακόμη και σήμερα, ένα πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο δύσκολα βρίσκει αντίπαλο όταν ζήτημα είναι το ταξίδι και η αυτονομία. Τα μοντέλα που παρουσιάζουμε παρακάτω, είναι μεγάλα οικογενειακά με σύνολα των 2.0 λίτρων και μπόλικους ίππους να καταλήγουν στους πίσω ή τους τέσσερις τροχούς, ωστόσο η κατανάλωση καυσίμου παραμένει συγκρατημένη. Αφήνοντας πίσω το κόστος και την ακρίβεια στις μετακινήσεις, με ποιο θα προτιμούσατε να ταξιδέψετε;

Κάνοντας κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία κάθε αυτοκινήτου, μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή μας και στη συνέχεια, να μας πείτε ποιο προτιμάτε στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Audi Q5 40 TDI MHEV Quattro 204 PS

BMW 420d Gran Coupe 190 PS

Skoda Octavia Scout 2.0 TDI DSG7 4x4 200 PS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...