Skoda Slavia: Το τελικό καμουφλάζ που θα χρησιμοποιηθεί πριν την επίσημη αποκάλυψη προέρχεται από θαυμαστή

Το μικρό sedan που βασίζεται στο νέο Fabia ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του πριν το τέλος του έτους

  • -
  • -

Μπορεί πριν από 1 χρόνο και κάτι να είδαμε για πρώτη φορά το διακριτικό Slavia να κοσμεί το πίσω μέρος ενός κάμπριο διθέσιου πρωτότυπου της Skoda το οποίο βασιζόταν στο γνωστό Scala, πλέον όμως έρχεται και σε επίσημο μοντέλο παραγωγής. Το πρωτότυπο αποτελούσε δημιουργία των σπουδαστών της Skoda Academy ενώ τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό sedan το οποίο βασίζεται στο νέο Fabia και προορίζεται για την αγορά της Ινδίας.

Το Skoda Slavia λοιπόν, είναι το δεύτερο νέο μοντέλο που λανσάρει η Τσέχικη εταιρεία αποκλειστικά για την ινδική αγορά μετά το SUV Kushaq και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του σημερινού Rapid, ενός sedan ιδιαίτερα διάσημου και στην χώρα μας. Το καμουφλάζ που χρησιμοποιεί το όχημα εξέλιξης στην παραπάνω φωτογραφία θα είναι το τελευταίο που θα χρησιμοποιηθεί πριν την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στα τέλη του έτους, ενώ δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε σχέδιο της Skoda, αλλά για δημιουργία ενός εξωτερικού επαγγελματία σχεδιαστή η οποία αναδείχθηκε μέσα από διαγωνισμό.

Το σχέδιο του Shreyas Karambelkar ήταν μία από τις 200+ συμμετοχές που έλαβαν μέρος στο «Camouflage with SKODA», τον διαγωνισμό που έδωσε την ευκαιρία σε σχεδιαστές από όλη την Ινδία να δημοσιεύσουν τις ιδέες τους. Ο νικητής εκτός του ότι θα δει το σχέδιο του να χρησιμοποιείται στο νέο Slavia, θα ταξιδέψει στην Πράγα ώστε να γνωρίσει και από κοντά τον Επικεφαλή του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, Oliver Stefani.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...