Δες εδώ όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Τα μοντέλα που εκπέμπουν λιγότερα από 122 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας.

  • -
  • -

Με τη νέα ρύθμιση που ισχύει από αρχές του 2021, όσα καινούρια αυτοκίνητα έχουν εκπομπές CO2 από 122 g/km και κάτω (βάσει πρωτοκόλλου WLTP), απαλλάσσονται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας. Αν βασικός παράγοντας επιλογής αυτοκινήτου είναι αυτός, τότε πολύ εύκολα μπορείς να δεις τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Αρκούν τρία απλά βήματα:

ΒΗΜΑ 1

Από το ‘Berger’ μενού (εμφανίζεται μόλις πατήσουμε στις 3 γραμμές που υπάρχουν δίπλα στο λογότυπο GOCAR πάνω αριστερά σε κάθε σελίδα) επιλέγουμε στην ενότητα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να οδηγηθούμε στη βάση του gocar.gr με όλα τα μοντέλα/εκδόσεις της αγοράς.

ΒΗΜΑ 2

Στα πεδία επιλογής (Μάρκα, Μοντέλο κλπ) κάτω κάτω, υπάρχει η επιλογή ‘περισσότερα κριτήρια’. Πατάμε εκεί.



ΒΗΜΑ 3

Στα περισσότερα πεδία που εμφανίζονται κάνουμε κλικ στο πεδίο ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2/Επιλέξτε και στο scroll down μενού που ξετυλίγεται, κάνουμε κλικ στην πρώτη επιλογή ΚΑΤΩ ΑΠΟ 122.



Στη συνέχεια πατάμε ΒΡΕΣ ΤΟ και… αυτό ήταν. Πλέον έχεις μπροστά σου όλες τις εκδόσεις μοντέλων της ελληνικής αγοράς που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας. Τόσο απλά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...