Skoda Kodiaq: Δείτε αναλυτικά τις τιμές και όλες τις εκδόσεις του ανανεωμένου SUV

Πρόσφατα ανανεωμένο, με κινητήρες βενζίνης-diesel και με χώρο αποσκευών πραγματικό σπήλαιο με χωρητικότητα 835 λίτρα. Αυτό είναι το Skoda Kodiaq!

  • -
  • -

Το πρώτο SUV στη σύγχρονη ιστορία της Skoda είναι ένα χαρισματικό μοντέλο που δεν κάνει εκπτώσεις σε χώρους, ούτε σε τεχνολογία. Διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα, την πληρότητα στην γκάμα του με σύνολα βενζίνης και ντίζελ έως 245 ίππων (η ισχυρότερη έκδοση αναμένεται σύντομα), αυτόματο ή και χειροκίνητο κιβώτιο, ακόμη και επταθέσιες εκδόσεις.

Το πορτμπαγκάζ των 835 λίτρων αποτελεί ενδεικτικό του οικογενειακού του χαρακτήρα, όπως και οι άπλετοι χώροι για τους επιβάτες, που φιλοξενούν με άνεση ακόμη και -πολύ- ψηλούς ενήλικες. Στην πρόσφατη ανανέωσή του απέκτησε φρεσκαρισμένη εμφάνιση μαζί με σημαντικά τεχνολογικά updates και έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχία, που μέχρι σήμερα μετρά περισσότερες από 600.000 πωλήσεις, μέσα σε πέντε χρόνια!

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ SKODA KODIAQ 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Skoda Kodiaq 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...