Παρουσιάστηκε το νέο Renault Kiger

Το νέο compact suv της γαλλικής εταιρείας για την αγορά της Ινδίας

  • -
  • -

Το νέο Renault Kiger αποτελεί την τελευταία προσθήκη της γαλλικής εταιρείας στην κατηγορία των B-SUV, για την αγορά της Ινδίας. Σχεδιάστηκε στην Ινδία και έρχεται να ολοκληρώσει την γκάμα της Renault για την συγκεκριμένη αγορά, δίπλα στα Kwid, Duster και Triber.

Με μοντέρνο και δυναμικό design, το μικρό Kiger έρχεται να ταράξει τα νερά με επίπεδα εξοπλισμού τα οποία είναι ανήκουστα για το εύρος τιμής στο οποίο πωλείται. Με δύο επιλογές κινητήρων και κιβωτίων, έχει όλες τις δυνατότητες για να τα πάει καλά στην Ινδική αγορά. Ένας ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.000 κυβικών και απόδοσης 72 ίππων και ένας χιλιάρης turbo 100 ίππων θα αποτελούν την διαθέσιμη γκάμα, με τον ατμοσφαιρικό να είναι διαθέσιμος με AMT αυτόματο κιβώτιο ή μηχανικό και τον turbo επίσης να έρχεται με χειροκίνητο κιβώτιο ή CVT.

Εμφανισιακά ο μυώδης σχεδιασμός του δίνει δυναμισμό, ενώ χάρη στις διαστάσεις του δεν χάνει σε ευελιξία, χωρίς να θυσιάζει την άνεση της καμπίνας, χάρη στην έξυπνη διαρρύθμιση. Από μεριάς τεχνολογίας, το Kiger εξοπλίζεται με μία οθόνη 8 ιντσών για το infotainment, η οποία υποστηρίζει και Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και σύνδεση μέσω Bluetooth ή WiFi. Επίσης, το νέο B-SUV φέρει την δυνατότητα επιλογής προγράμματος οδήγησης, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας με κατευθυντήριες γραμμές.

Renault-Kiger-India-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...