Το νέο Peugeot 3008 δίνει το "παρών" στην ελληνική αγορά (τιμή)

Μάθε από τι τιμή ξεκινά το ανανεωμένο C-SUV της Peugeot στην χώρα μας

  • -
  • -

Το Peugeot 3008 βρίσκεται στην κορυφή των μικρομεσαίων SUV στην Ευρωπαϊκή αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνουν τα πάνω από 800.000 οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημέρα που λανσαρίστηκε το 2016. Το μοντέλο σημειώνει εξαιρετική εμπορική επίδοση στην Ευρώπη και διεθνώς, με τον τίτλο του ‘Car Of The Year 2017’ να αποτελεί επιστέγασμα αυτής της επιτυχίας του.

Το εμπνευσμένο design του νέου PEUGEOT 3008 διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν σε μια νέα εποχή, με ολοένα και περισσότερη κομψότητα. Επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, νέα Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, νέα χρώματα αμαξώματος, καθώς και ένας νέος προαιρετικός εξοπλισμός με την ονομασία "Black Pack", είναι μερικά από αυτά.

front

Προκειμένου να διατηρηθεί η προχωρημένη αισθητική, το μπροστινό μέρος του νέου Peugeot 3008 έχει εξελιχθεί με ένα στυλ που εξακολουθεί να είναι διακριτό και ταυτόχρονα μοναδικό ενώ συνδυάζει τη φινέτσα και το δυναμισμό. Ανασχεδιασμένα είναι επίσης και τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας LED, ώστε να τονίζουν ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα και να ταιριάζουν με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο πίσω μέρος, τα νέα μοντέρνα φωτιστικά σώματα υιοθετούν και αυτά την τεχνολογία Full LED (και για το φως της όπισθεν), και περιλαμβάνουν τους τριπλούς, 3D, αναγνωρίσιμους πλέον «όνυχες» της μάρκας. Τα φλάς διαθέτουν λειτουργία scroll.

back

Το νέο Peugeot 3008 ενσαρκώνει ιδανικά την έννοια της «δύναμης της επιλογής», καθώς προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής PLUG-IN υβριδικών με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, και με κινητήρες εσωτερικής καύσεως βενζίνης Puretech ή Diesel BlueHDi, που εξασφαλίζουν οδηγική ευχαρίστηση και οικονομία, ενώ οι ιπποδυνάμεις ξεκινούν από τους 130 ίππους και φτάνουν μέχρι και τους 300 συνδυαστικούς, στην έκδοση HYBRID4 300.

Χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε ότι αφορά τις ευφυείς τεχνολογίες, το νέο SUV Peugeot 3008 προσφέρει τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, αλλά και το νέο PEUGEOT i- Cockpit® που διαθέτει νέα οθόνη αφής 10 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

interior


Για να ολοκληρώσει την αναβαθμισμένη εμπειρία, το μοντέλο προσφέρεται με τη νέα δομή διάρθρωσης της γκάμας, Smart Diversity, η οποία διαμορφώνεται από 3 βασικά επίπεδα εξοπλισμού, το καθένα από τα οποία μπορεί να εμπλουτισθεί και με πρόσθετο εξοπλισμό που ονομάζεται «Plus» επιλογή.

Η νέα γενιά του Peugeot 3008  μόλις λίγες ημέρες πριν ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο διατίθεται ήδη στο επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στις 24.900€*.

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του νέου Peugeot 3008 και πόσο κοστίζουν.

*Οι τιμές περιλαμβάνουν προωθητική ενέργεια της Peugeot.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...